lördag 13 augusti 2011

Nu tycker jag faktiskt att det är lite väl jobbigt..

Inte ens på helgen kan de (han) låta bli att måla.. Jag menar, det jobbas fram till 19 på kvällen (bara det tycker jag är bra sent att ha en okänd man i trädgården) och sen på det igen på morgonen dagen efter.
Jag skiter i om det är på veckan som de börjar tidigt för jag är ändå iväg, men på helgen.. suck..
Hur jobbigt är det inte att komma hem och upptäcka att jag inte kan gå på toa.. Då målas det utanför toafönstret, som givetvis är öppet. Är inte så känslig egentligen, men detta gillade jag inte.
Så det var bara att knipa ihop ett par timmar till...Eller att inte kunna sätta mig i kvällssolen med ett glas vin och en bra bok för att varva ner efter veckan för att det står en man och målar precis där!
Nu är hela min framsida och entré blockerad av en traktor med en skopa i högsta höjd..i den en stege..på den en man med en pensel.
Undrar om jag kommer ut..??!
Vidare så är gårdsplan och gräsmatta uppkörda av stora traktordäck..och när jag skulle hänga upp tvätten upptäckte jag att tvättvindan var väck!! Hittade den inslängd bland träden.. GAAAAHHH!!!!

Snart är huset färdigmålat FÖRSTA rundan.. skall målas två gånger, så denna terror är långt ifrån över!!

Hjääälp!!! En hel flock kattätande varelser?

Eller brun-vita kor som jag mindre dramatiskt hade beskrivit dem: Helt ofarliga, men hur förklarar man det för två katter? Förvisso ganska bra att ägarna till kossorna flyttat hit dem igen för då går inte mina katter så långt..de stannar på farstutrappen, ja på sin höjd stannar de ute på gårdsplanen vid traktorn.
Ett par av de kattätande varelserna, precis vid infarten till mitt hus.
Det ser väldigt roligt ut när båda två står med baktassarna på bänken utanför dörren och har framtassarna uppe på kanten till räcket och spejar på dessa varelser. Skulle det bli en för hastig rörelse från korna dyker de snabbt ner och tar skydd, jag typ som att vara i ett krig, och så smyger de sakta upp huvuden igen. Tv? Ha, pyttsan..skaffa dig en katt ;)
Frasse är modig och har hoppat upp på räcket, men är i princip vettskrämd:
Humor!