måndag 19 november 2012

Oh Lord..

what a day.. so far..



Och morgondagen orkar jag inte ens tänka på vad den kommer bjuda på.
Lika samma som förra året, blir jag paff när jag verkligen är på plats här i Smögen och sätter mig ner och kollar igenom hur mycket jag verkligen bokat in.. Men vill man bli bäst, måste man kämpa.
Längtar till fredag.. Men tills dess.. pannben framåt.

Haft en bra dag idag. Träffat många trevliga kunder, och blivit överraskad att jag faktiskt har glömt att jag har kunder som ser bra ut.

Trodde iofs ett tag nu ikväll att min sista stund var kommen.. Satt i över två timmar med en man, som troligtvis inte haft "dambesök" i fikarummet på väldigt lääääänge..(Nej, jag är inte prostituerad!)
Ja, jag pratar mycket enligt andra.. men det här..herreguuud.. Tror i runda slängar att det var 5 minuter jobbprat och resterande VÄLDIGT många minuter höll han monolog om allt från hans gamla bilar och dess specialdelar till husvagnssemestrar och Landskrona.. tror även att bergvärme och uppfinningar nämndes..

När jag så plockar ihop mina saker och lite försiktigt säger att jag måste bege mig..frågar han om jag inte vill se bilarna.. Ehm.. jo.. ehhhh.. visst.. Kläcker jag, mitt dumma h-vete, ur mig.. Där sicksackar vi på lerig grusplan mellan containrar i mörkret, ja enda lyset var hans pyttelilla ficklampa.. Då slog tanken mig.. TÄNK om detta är ett sånt där psyko..som skall locka med mig in i en container och döda mig.. MOUAHHAHAAA
Hahah.. ja..det gäller att greppa efter all spänning i vardagen.. Men nej, han öppnade portarna till ett plåtskjul och satte i en sladd och tände upp.. där stod alla hans bilar.. Jätteintressant.. verkligen..jätte..inte..


Nåväl..väl tillbaka här på hotellet bestämmer jag mig för att gå ner till SPA-avdelningen och bubbla, basta, bada. Tassar ner..och det första jag möts av är ett par som sitter ruskigt nära/på varandra i bubbelpoolen..
Jag smiter in och byter om, duschar av mig och promenerar ut.. då har de hamnat i vanliga poolen..

Så jag sätter mig bland bubblorna.. men där är så ruskigt varmt, och jag blir rastlös, och går ner i vanliga bassängen. Den är inte så stor, men jag simmar runt, runt, runt.. i ca 30 minuter..häver mig upp gör 3x 10 armhävningar..25 benböj...10 burpees...Undrar vad de tänkte om mig..??! HAHA
Fast jag bryr mig verkligen inte, jag blev bra mycket piggare och känner mig nöjd!