onsdag 3 april 2013

Bekanta som plötsligt visar sig vara vänner

Varit dålig på att hålla denna blogg vid liv i det senaste..men det är tungt med det mesta just nu..och då känns inte en liten relativt meningslös blogg som något vidare prio ett.

Allt är verkligen jätterörigt och omotiverande just nu.. och jag lider en smula av att ha det så. Tycker inte om att misslyckas gång på gång..oavsett om det är jobb, privat eller under andra omständigheter..nederlag får mig att ifrågasätta allt och alla och i synnerhet mig själv.
Verkligen jättejobbigt!

Men det är också under sådana här fall som jag verkligen ser vem som bryr sig om mig. Inte för att jag fiskar efter bekräftelse, känner du mig vet du att det är tufft att tränga igenom mitt hårda skal med komplimanger..
Jag blir aningen förvånad över att det är ett par "bekanta" (obeoende av varandra) och inte (några som jag ser som) vänner, som ifrågasätter hur jag mår och försöker få mig på fötter.
Detta uppskattar jag verkligen, att "doldisar" bryr sig om.. även om jag är dålig på att bemöta det på ett bra sätt när jag är nere i svackan.
Tack! (ni vet vilka ni är)
Såklart börjar det även snurra i huvudet om de jag anser vara mina vänner bara är statister i mitt liv..precis som så många andra varit genom åren..?! Kommer jag aldrig lära mig?
Förmodligen inte.

Idag är det även åtta (!) år sedan pappa gick bort, känns som igår.. Vitsipporna stod i full blom och det var en underbar början på våren. Ledsen att jag inte dök upp tidigare hemma hos dig denna morgon..
Saknar dig och tänker på dig varje dag!

Peace out!