lördag 1 september 2012

Tror inte någon har missat..

att jag blev "mormor" i tisdags. Vilken chock. Ja, jag visste väl att Pussla någon gång skulle ha bebisar, eftersom jag ville det. Hon fyllde ju ett år den 8/8 så en kull innan sterilisering var min plan. Svinto, min hankatt som blir ett den 11/9 tyckte jag kunde bli en bra pappa innan han skall kastreras.. Men hur enkelt är det att jag skall bestämma vem som skall bli kattungefarsa liksom? De kanske inte alls gillar varann, men håller god min för att de bor i samma hus.. Det är ju ungefär som att min mamma skulle åka till ehm..Tyskland och välja ut en man åt mig, ta med honom hit och säga; Anna, här är mannen du får välja på för att bli pappa till dina barn.. Hua, hemska tanke.. haha

Hur som haver..jag såg Svinto vara på Pussla när hon löpte.. Fick i och försig förklara för honom att han skulle "sätta på henne" och inte sitta på henne som han typ gjorde 97% av tiden..så jag trodde verkligen inte att han skulle bli farsa liksom. Men så glad jag blev i mitt chocktillstånd i tisdags kväll, att den lille/a bebisen har sin pappas svans. Precis så randig som Svinto har! Underbart att den onde röda hankatten som stryker runt här inte kommit till. Tycker verkligen inte om den och framför allt inte sedan den prylade upp min älskade Frasse (R.I.P) så han hoppade på tre ben och fick åka handduk (en annan historia..)

Det bidde bara en liten kattunge, vilket gör det betydligt enklare för mig att välja vilken jag skall behålla!
Och jag tror till mer än 80% att detta är en liten grabb. Så cool den är, även om den varken kan se, höra eller gå..och så duktíg Pussla är som mamma då. Hon bor numer bakom nedersta byrålådan (där hon kläckte) så det är lite meckigt att kolla till dem, men hon är så trygg med mig så jag får passa bäbis (ja, skriver med ä ibland, blir gulligare så..) så hon kan äta, dricka och gå på lådan. När jag inte är hemma så är dörren in till det rum som hon befinner sig stängd så att hon får lugn och ro. Men när jag är hemma är det öppet, och igår kväll gick hon faktiskt även ut.

Så underbart med dessa små varelser, fattar verkligen inte hur man kan göra sånna här små (eller andra djur) illa när de tillför så mycket kärlek.
Första bilden på lilla/e bäbis
Jag har små händer, så detta är en liiiiiten varelse <3

Coolaste svansen :)

Pappa Svinto kollar så svansen sitter som den ska :)

Stolt mamma Pussla, och gulliga bäbis :)

Pappa Svinto vakar över sin familj <3

Morgonmys med den lilla/e krabaten så mamma Pussla får lite ledigt :)