lördag 14 maj 2011

jag är nog lite som alla andra ändå..

Fast ändå inte.. Jag menar det här spektaklet med Eurovision Song Contest.. Nu är det inte som det var förr med att bänka sig i soffan med chips och gotte.. no no.. här blir det direkt i datorn medan jag pysslar med annat.. Tycker det har blivit såååååå förbannat dåligt, eller så är det jag som blivit äldre.. :)
Mamma och jag har iaf tagit tre nummer var helt random.. Hon tog 4, 7 & 9 och jag 21, 23 & 25 så får vi se vem som lyckast placera sig högst! Vi har inte utsatt något pris dock.. men vi får la se vad vi hittar på :)
Länderna som vi har som "random favoriter" är Danmark, Frankrike & Tyskland mot Spanien, Schweiz och UK för mig.. Har absolut iiiiiiingen aning om hur någon av dem låter, så det blir spännande. Haha.. återkommer imorgon med resultaten..

gulliga mulliga katt

Tvungen att lägga in en bild på min gulliga mulliga katt, Dizzy aka Lilla Gymman..
Hur gulligt är inte detta?? Och hur sjutton kan hon sova så??

Det ser ut som att golvet lutar hemma, men det är jag som ligger i sängen och tar kort på ett sätt som stör henne så lite som möjligt!

staketstolpe bruten, saknar skinn i handen men hästen är hel!

Tack gode gud för det! Såklart igår, fredagen den 13:e skedde detta.. haha.. men iofs så var det väntat att något skulle hända.
Körde direkt inom stallet efter jag varit inne på kontoret..iklädd vita brallor och skjorta, sjukt trött och hungrig. Skulle bara göra stallet snabbt.. Allt gick snabbt..även den lilla incidenten..
Hade båda hästarna i en hand (ja, grimskaften kopplade till grimmorna alltså, så du inte tror att jag har världens största händer.. :) ) och så på väg att hänga upp handtaget till öppningen, varpå den ene av mina två snor in sig i snöret, blir skrämd och försöker komma loss varpå plaststolpen till staketet knäcks och knakar. Flyktdjur som de är blir de skrämda och beslutar sig för att springa iväg..men snöret går liksom inte av.. så det var bara att släppa allt..hästar och handtag, behålla lugnet och promenera efter dem..

Så bra att de är riktiga matvrak så att de stannade vid en annan hages öppning och mumsade gräs.. Visiterade hästen utan att märka någon skada, lindade även bägge frambenen under natten och när jag var och fodrade i morse lindade jag av, och det syntes inget. Hoppas hoppas att det är bra även när jag sitter upp!

Så kontentan av detta spektakel är att stolpen knäcktes, min vänsterhand saknar skinn, men hästen verkar hel! Och det är ju det viktigaste!!