onsdag 20 november 2013

Jag tror jag har hittat lösningen!!

Tror jag har hittat svaret på min 'mystiska' sjukdom.. Så nu kan ni alla andas ut..det finns en förklaring!

Hittade en annan bra text idag; "Weird is just a side effect of awesome!" 
Precis! 
Vad är det många gnäller över om att jag är knäpp..? 
Som jag trodde, avundsjuka på min awesomeness ;)
Haha..skämt å sido..men det kan nog ligga lite sanning i det..


Jobbat i uppförsbacke är något jag fått kämpa med hela dagen i stort sett. Men vad spelar det för roll när man vaknar på ett utmärkt humör. Kände inte riktigt igen mig själv, men jag tar gärna emot fler sådana starter. 

Har hållit på lite överallt hemma idag..som vanligt..Börjar med att sitta och jobba..upptäcker plötsligt att jag står och målar ett bord och kort därefter är jag på ovanvåningen och funderar på ommålning och ommöblering..kommer på att jag satte igång kaffe...tar mig ner för trappan..kaffet har hunnit kallna i termosen..damn!..och så är jag ute och samlar ihop äpplen för att sedan sätta mig vid jobbet igen..och så blir jag hungrig..gör en knäckemacka med leverpastej..och så kommer katterna och ylar i kör..ger dem mat..ahh..tvätten i maskinen är ju klar, den måste hängas upp..tömmer ut tvätten i korgen..hör att  någon katt välter något..går upp och kollar vad som händer..shit..har jag inte bäddat? 
Typ så.. Fick tipset att försöka bli bättre på 'single tasking' haha..ganska kul..det är ju det jag gör..det är ju inte så att jag är 'engaged tasking'.. (långsökt..sorry)


Om jag säger såhär..jag har inte blivit klar med mycket idag. 
Bästa var långpromenaden med Maestro upp i skogen. Bättre hund får man leta efter.
Ja, och så min kycklinggryta nu ikväll. Grym!

Innan paltkoman infinner sig så ska jag hinna duscha, hänga upp den där tvätten (!) och lägga in den rena i garderoben. Tror inte jag kommer hinna allt det där innan dokumentären 'Slå han på käften' börjar..21:00. Har du inte sett den, så gör. Bakom kulisserna med tre svenska MMA killar. 
(svtplay.se)


Dagens fråga: Varför måste min brutalt efterblivna granne ha en 10 000 W lampa riktad rakt in till mig.
Idiotiskt att ha en hel arenabelysning som går igång så fort någon/något rör sig utanför deras 'köksingång' som just bränner hål på mina rutor. Önskar att jag vore pricksäker så jag kunde kasta en sten och krossa den..men det är jag inte..får klura ut något annat..

Tjo!