torsdag 25 oktober 2012

Singelflock, Båtar och Krasch i trappa...

Hahah.. inget viktigt detta, så har du ont om tid behöver du inte läsa. 
Att sitta i bilen många mil per dag gör att jag har tid att tänka och reflektera. Ja, jag vill inte skryta, men det händer att hjärncellen får jobba. Men det är nog inte så ansträngande i och för sig.. Skrattar mest.

Lite jobbigt dock att få skrattattacker ensam i bilen, men vad skall jag göra när det poppar upp bilder i huvudet som bara är för roliga. Detta är mycket interna upplevelser/skämt så det blir nog inte så kul att återberätta det här. Fast du som känner mig VET hur störd jag kan vara..typ alltid.. så du kanske fattar och hade skrattat med mig.

Det roligaste (än så länge) denna vecka var när en kollega ringde upp mig då jag satt på en liten bilfärga och han ifrågasatte sökordet "singelflock". Jag trodde jag skulle dö där jag satt..Tårarna rann och jag fick kramp i magen. Såg i ögonvrån hur en kille och hans kollega satt och stirrade in i min bil från bilen intill. 
Thank God att jag hade "plupparna" i öronen och inte pratade i bilens bluetooth anslutning, för då kan jag lova att de hämtat in mig i en vit tröja med knyt i ryggen när jag väl nått land.
HAHAH.. jag skrattar åt det fortfarande.. HAHAH.. Precis som jag kan böja skratta åt en träningskompis fordon till träningen en kväll.. ;p.. båt. OCH mitt snedtramp i trappen förra fredagen.. xD
Japp jag är övertrött och besparar dig mer läsning. Skall ta mig en nybakad muffins och luta mig tillbaka innan jag tar mig upp på ovanvåningen för att belägra världens skönaste säng :)

Trevlig kväll