lördag 3 november 2012

Att tackla ännu ett misslyckande

Dum, dummare, Anna!
Ja, den kompareringsformen kanske borde läggas till i formläran av adjektiv.


Fan, åter igen så har jag ställt mig frågan vad det är jag gett mig in på..
I åtta fall av tio känns det inte som att det är min tekopp alls.. Riktigt tröttsamt och jag har så svårt att tackla misslyckanden så det liknar inget.
Blir ungefär som en femåring som luktar kiss och inte får det som den pekar på i leksaksaffären, ja då fattar du va? Samtidigt som jag blir på det sättet, lika snabbt skäms jag över mitt beteende.
Hallåååå liksom.. tant är ju faktiskt..ehm.. en klen tant!
Det som i någons ögon är ett litet hinder längs vägens gång, kan för mig vara världens största problem, och det är inte ok. Inte alls faktiskt.



Sitter här hemma och är fortfarande irriterad.. Första gången sedan jag började med denna träningsform som jag har brutit och åkt hem innan allt var slut.
BLÄÄÄÄÄ!!

Positivt dock att jag slipper baka.. hade tänkt göra en smarrig äppelpaj som jag skulle unnat mig efter stallet ikväll för att "gotta till det" efter en dag full av träning, energi och motivation.. Men då det bara blir stallet så vad har jag då för anledning att unna mig sånt?

Per Elofssons "bryt ihop-kom igen" rungar i huvudet..men nu såhär i efterhand så kom han aldrig tillbaka va?

Hello Helloween.. Hell..no wine!!

Spöktema på jobbet
Bad taste-tema på Gjuteriet
All in för mig!

Vilka härliga människor jag omger mig med. Ja, jag är nog mycket lyckligt lottad!
Eller så blir det så när man är "vuxen"..att man väljer vilka man vill umgås med, det är liksom enklare att sålla bort energitjuvarna och bara hänga med de som verkligen tillför en något.

Kontoret idag, lite dagisstämning med ballonger och girlanger, givetvis i Halloweentema. Svart och orange all over. Lamporna släckta, levande ljus och marschaller (fattar nu varför vi skulle göra den där brandövningen..) Svarta "latex" dukar (sopsäckar), bruna höstlöv, spindelväv och så givetvis alla vi. Gänget!


Ett litet smakprov av dagen på kontoret, kommer ett bildspel längre fram


Det var svårt att känna sig seriös när man satt i telefon med kunder och pratade SEO och hemsidor när man samtidigt hade en spindel hängandes i ena flätan samt att SL satt och pudrade sig med sot.. Eller när jag behövde prata med min chef.. och hon sitter vid sitt skrivbord i komplett häx-outfit med de vidrigaste tänderna EVER..och där står jag som en Britney Spears on crack cocaine (okej..zombie Pippi) och försöker vara seriös..fick ställa mig med ryggen mot liksom.

En av killarna hade ett kundmöte. Fatta!! En kund som kommer till kontoret för att sitta ner med säljaren.. och han dyker upp som en korsning av en avdankad gammal mimartist och the Joker i Batman. Haha.. eller Jack Sparrow som kritar pizzorna som levererades. Ríktiga pirattakter.
Ja, det råder ingen tvekan om att Norr var huvudkontorets snackis,
HAHAHAHAHHAHAHA


Sen var det bara till att svärta ner sig lite mer, cabba ner flätorna och styra mot gänget i boxen för att släppa loss i en Halloween WOD. Skrattmusklerna fick sig en ordentlig uppvärmning först..innan det var dags för  en salig blanding av styrkeövningar..

Hur underbart var det inte att se allas (16 st) totala förnedrig av sig själva i valet av kläder.. Guldfärgade cykelbyxor och avklippta t-shirts på grabbar, liksom neonlinnen och en sexigare version av Fred Flintas fru. Eller varför inte nätstrumpbyxor, urvuxna Peter Pan kläder och ett par Batman brallor med gigantisk andasfunktion i grenen...haha

Ni är så jäkla skönt störda, och jag älskar det!

Dagens Bad Taste WOD !
30-25-20-15-10-5
Fällkniven
Good morning
Knees 2 elbows
Raka Marklyft


Nedan följer ett litet bildspel från CrossFit sekten

 
Hur som haver, bästa med denna dag var den långa dusch jag avslutade mitt liv som Zombie med. Attans så skönt det var att skrubba bort allt skit från ansiktet och all äcklig doft från kroppen. Jobbigt att känna sig ofräsch sådär länge.. 12 timmar.. Men största skräcken kom då jag insåg att jag inte hade något rött hemma. Ja vad vore väl en Halloween utan riktiga skräckupplevelser liksom?
MOUAHAAHAHAAA