lördag 23 juli 2011

Dessa blev lite bättre

Ett av mina flaggskepp kom till i köket idag. Och jag måste säga att jag lyckades..
Grunden är jordgubbscupcake med gräddig frosting. Men istället för lime så valde jag citron denna gång, hackade även i rabarber i smeten samt plockade färska vildhallon som jag blandade ner i frostingen... Och här är resultatet!




Regnig dag = Bakdag

Tre dagar tog det mig att få tummer ur för att baka. Har i ett par dagar varit nästan redo för att baka lavendelskorpor som min vän Karolina sagt skall vara såååå goda. Lite skeptiskt var jag allt, och bestämde mig för att lägga i små mörka chokladpluppar i degen för att ta ner "parfymsmaken" som jag var rädd för. I övrigt följde jag receptet till punkt och pricka, vägde till och med margarinet.. MEN.. det stod inget i receptet om att de skulle bli typ svarta och platta.. HAHA.. fanns en liten del på en cantuccini liknade skapelse som jag smakade, och nä.. det var faktiskt ganska ogoda faktiskt.

Här kommer receptet om Du känner för att testa dem själv;
http://karolinassamladefavoriter.blogspot.com/2009/06/underbara-lavendelskorpor.html


Ser ju goda ut, men jag fick inte till dem alls på detta sätt