tisdag 25 november 2014

PurePharma FTW!

Jag har sagt det förut men kan säga det hur många gånger som helst.
PurePharma FTW!
(ForTheWin om du inte hänger med i förkortningarnas värld. För ett antal år sedan hade emellertid ftw en annan betydelse då fungerade bokstäverna som en förkortning av det inte fullt så entusiastiska uttrycket ”f**k the world)
Nu har jag blivit överbevisad..igen..!!

Som du säkert vet så har jag varit (och har fortfarande sviter av..) en smula invalidiserad sedan i lördags. Något muskulärt har inträffat längs hela min vänstra sida så jag har varken kunnat sitta, stå, ligga eller gå och iom att jag vägrar knapra värktabletter så har jag liksom bara fått vänta ut smärtan.
Men så slog det mig... Om jag ökar min dagsdos av PurePharma M3 samt även ökar dosen av det flytande MSM som jag (försöker) häller i mig på kvällarna (deeet kan hända att jag glömmer...) så borde kroppen läka snabbare..

Och JA!! Det funkade.

Damn vilken bra skit det där är! Nu känns det 'bara' som att jag har ett gigantiskt blåmärke till vänster i svanken som smärtar om jag utsätter det för tryck eller rör mig för snabbt..
Så fort brukar inte min kropp återhämta sig.

Jag är såld, på riktigt!

Det känns riktigt tryggt att hela hallen är 'full' av kartonger med alla PurePharmas tillskott.
Okej, de är inte alla till mig, jag är bara en mellanhand. Fick hemleverans igår, så nu står de i hallen och väntar på flytt.. (är du medlem i samma box som jag så säg till om du vill köpa dessa produkter)
Jag hoppas verkligen att fler fattar det otroligt viktiga av att ta dessa piller.


Klicka in på deras hemsida och ta reda på mer www.purepharma.com

Något som ALLA borde käka nu är vitamin D, med 11 soltimmar under hela November (här i Halland...Växjö hade bara 2..) blir det inte mycket av den varan. Testa och jag lovar att du kommer bli mycket piggare, gladare och ger din kropp en fin present.

Jag skulle även rekommendera PurePharma3 som en bra julklapp. Riktigt, riktigt bra!
Och en mycket tacksam present att packa in, ser nästan ut som en iPad-kartong.

Hmm.. detta inlägg tog en annan vändning än vad jag hade i tankarna när jag satte mig här med datorn i knäet. Man skulle kunna tro att jag är anställd av PurePharma, men så är det icke.
Jag vet inte om jag riktigt skulle 'klicka' med ägaren av detta varumärke.

Min första kontakt med denne blonde man i ljusblå tischa var kanske inte det bästa i Maj.. haha..
Jag lyckades smälla till honom rakt över käften med ett av de vassa hörnen på en namnskylt jag skulle springa ut med under CrossFit Regionals i Danmark.. Haha.. Har nog aldrig fått så många 'high-five' av folk i min omgivning som älskade det inträffade..Tydligen är (eller upplevs han) som  ganska stroppig och osympatisk..

Jag hade ingen aning om vem han var, tyckte bara det var korkat att denne stod mitt i vägen när vi i Signage Team hade max två minuter på oss att ta oss de gula hjälmarna, in på arenan, fälla upp stege, plocka ner skyltar och sätta upp nya, fälla ihop stege och springa ut..allt snyggt och samspelt.. (vi var två team, tolv banor -sex var..övervakade av HQ i USA) och inget fick gå fel.
Och så står han där mitt i öppningen och flyttar sig inte..

Nu var det så att jag lyfte min skylt lite för att det sprang en massa annat löst folk där också..men jag kunde ju inte hjälpa att hans ansikte var där just då..
Lite roligt att han sedan gick och satte upp sina händer för ansiktet så fort jag ens var i närheten, och han fortsatte på samma sätt under efterfesten.. Humor :)

Dags att fixa lite te och värma en liten pre-lussebulle och hålla tisdagkväll. Alla cats är hemma och ligger och sover lite här och var.. Tänk, även om här är en massa levande varelser här så är här ändå så tyst, lugnt och stilla. Är det så att jag kanske börjar sakna någon att prata med på kvällarna?