måndag 25 november 2013

Älska folk som får mig att må bra!


Alltså, hur underbart är det inte med sådana människor?? 
Sådana som får en att skratta högt genom en text skickad i en chatt tex, eller genom att bara droppa en sjuk kommentar bara sådär liksom. 
Idag har jag suttit och skrattat högt, rakt ut i restaurangen på Ikea i Kållered, och nu ikväll har jag skrattat så tårarna runnit och katterna har bytt till att sova i annat rum.. 

Vilka underbara vänner jag har, noga utvalda. Eller jag har aldrig ens valt, snarare själv blivit utvald. 
Att det finns sån skillnad på de man trott varit vänner och de som verkligen ÄR vänner. 
Det har märkts såå tydligt nu den period jag inte mått så bra..vilka som tagit avstånd och istället försöker framstå som perfekta / roligast i stan / hej jag mår skitbra och är grym och de som vänt på saker och öppnat upp för att visa att de bryr sig om..på ett bra sätt!

Ja, en svacka kan vi alla hamna i och jag har nog aldrig fått sån respons och läsare av det inlägg jag gjorde för någon vecka sedan. Tragiskt på sätt och vis att ni, ni vet vilka ni är, inte vågar öppna er själva och låta andra ta del av hur ni egentligen mår. För mig har det faktiskt bara blivit positivt. 
Nu vet jag vilka falska råttor jag haft omkring mig och vilka som knallar runt med guldfjäder i hatten! 
Det har gjort mig så mycket starkare och säkrare i mina val / mitt sätt att leva!


"Alltså, du är så sjukt jädra störd Anna. Tur att jag är större än du annars hade jag väl åkt på stryk, också.," Så sa min chef (och VD för bolaget) till mig idag efter några sarkastiska kommentarer (av mig) under vårt möte idag.. Fick även veta att han har planer för mig inom bolaget, han tror på mig och min potential och vill lyfta fram den. Riktigt roligt att höra. Tänk om man haft en sådan chef i det förra jobbet istället för en hal falsk ål (som jag alltid tog parti för) och dennes likasinnade lärjungar.. 
Men som sagt, alltid lätt att vara efterklok.
Och det gäller i allt! 

Så, dagens blir;

Tro på dig själv när ingen annan gör det, och skratta mycket!