söndag 12 juni 2011

alla hästar hemma

Hur tusan skall jag nu leva upp till det?? ;) Haha.. Mina dåliga skämt som vanligt.. Jag har alltså flyttat hem hästarna..eller ja, 100 m ifrån mitt hus. Så skönt, men ändå med lite blandade känslor. Hade ju önskat att detta vore sista gången jag flyttade dem,, alltså att jag ÄÄÄÄNTLIGEN hade mitt eget stall..men icke än..men nästa gång! Det här blir bra i väntan på liksom :) Nu skall jag bara hitta ridinspirationen igen, men den kommer säkert nu då jag slipper köra.
Det verkar bo några jävliga insekter i hagen bara.. Maestro har redan fått bölder på halsen och Kanel sparkar bort något mycket ofta. Så jag fick ta fram Bucas SunShower täckena så att de skyddas lite iaf samt att jag skall beställa specialflugspray som skall vara sjukt bra.. Ja, jag får la se när jag väl fått testa det.

Fick MMS av mamma igår med bilder på de tomatplantor jag gav henne i våras, som jag drivit upp själv genom att lägga en skiva tomat i jord. Enkelt. Och se på fan, de har blivit fina och blommar! Kollade mina plantor som jag planterat ute, och där är minsann blommor också. Jag har i alla fall bestämt mig för att när jag väl har mitt eget ställe, alltså ett som jag äger, så skall där finnas växthus. En vän till mig har ett rum där hon driver upp plantor, och sån skillnad det är på hennes växter och mina. Kan även bero på att hon har sjukt gröna fingrar och ogräsfobi :)
Fast mitt trädgårdsland växer och frodas som tusan..frågan är bara NÄR jag skall hinna äta upp all sallad och VART har ruccolan tagit vägen? Vet med bestämdhet att jag sått två rader, men de är puts väck: Förmodligen Frasse som (s)hjälpt till, på sitt vis.. Apropå Frasse, jag har fått "krav" på att han skall börja blogga.. ja, jag får se om han har tiiiiid :)