lördag 31 december 2011

Summering av 2011

Ett sånt år det har varit, både omkring mig och runt om i världen.
Skulle jag summera allt till punkt och pricka så hade det troligtvis blivit världens längsta blogginlägg, men jag skall försöka bryta ner det så mycket jag kan!

Något av det bästa under detta år var att lilla Daliah föddes och jag blev moster. Världens sötaste lilla varelse som jag är säker på att syrran köpt på ebay eller liknande, för att hon och Daniele skulle vara föräldrar tvivlar jag på *skrattar* Skämt å sido, hon kommer bli farlig för de italienska killarna när hon växer upp!
Redan mycket intellektuell
Hampus verkar ha blivit av med sin cancer, även om det är en lång väg kvar att komma tillbaka både fysiskt och psykiskt. Som han har kämpat, där snackar vi fighter! Ja, givetvis har jag också påverkats..men thank God för Google..tack vare det hjälpmedlet har jag hittat lösningar på problem vilka har gett resultat, även om jag först fått implemetera kunskapen för Hampus så att han sedan tar det som en egen idé.. Ja, jag ratar allt som har med kemisk behandling av cancer att göra (ja, alla sjukdomar..) det gäller helt enkelt att hitta rätt kost och levnadsätt, för både människa och djur!
Slutet av April
September..tror jag..
Hästarna har fått ett kanonställe att husera på. Vilket ställe, och vilka hyresvärsdar. Tänk om alla varit som Claudia och Anders då hade det inte funnits några svårigheter i världen! Tack för att "vi" får bo hos er!
Stall Boräng..klicka H Ä R

Två nya fyrbenta familjemedlemmar har det också blivit, Pussla och Svinto. De hade aldrig kommit hit om inte jag förlorat två av mina älskade gamla hankatter Tarzan 11 år (dog i februari) och Frasse 13 år (dog i november) Jag tror inte att du utan djur kan förstå denna enorma saknad och tomhet som det blir när djuren lämnar oss. Sörjer och saknar dem än.. ja, tårar i ögonoen nu när jag skriver detta..
Även syrrans goa hund Nitro fick också lämna in... Så orättvist!

Pussla och Svinto leker i en liten trappa..lägg märke till hur liten Svinto är i jämförelse med mig jogginsko, strl 36

Nu är det bara Dizzy kvar (aka Lilla Gymman)
Fina fina farbror Nitro
I världen har det varit enorma naturkatastrofer i form av torka och svält i Afrika, översvämningar i Thailand, jordbävningar i Nya Zeeland, orkaner och stormar. Här flög träden i min trädgård och runt i skogarna..
Norge drabbades av en galning som mejade ner alla i sin väg, Bin Ladin sköts, revolutioner i flera länder och diktatorer avsattes/avrättades.. 10 år sedan 9-11..Kurt Olsson och Amy Winehouse lämnade oss, en svensk fick Nobelpriset i litteratur, Kungen utsattes för en komplott av den undre världen, och Vickan & Daniel skall bli föräldrar..två kungabröllop, ett i England och ett i Monaco. Knarkkungar i Mexico har haffats och svenska journalister har fängslats i Etiopien och SAAB konkade.
Det var nog lite om det mesta.

Önskar er alla ett gott slut och ett härligt, underbart 2012

2012 är ett skottår, vilket betyder att det är tillåtet för kvinnor att fria, vilket kan sluta precis hur som helst :)