måndag 22 augusti 2011

Vart tar dagarna vägen?

Någon som vet? Vänligen meddela mig för jag skulle väldigt gärna vilja ta del av det!

Helt sjukt om man tänker efter..om fyra månader idag kommer de flesta hyperventilera på grund av julstress, då är det dan före dan före dopparedan...och för fyra månader sedan var det slutet av april och härliga årstiden vår...
Well, well.. om nu jorden snurrar snabbare och snabbare så kanske det är förklaringen på varför jag så ofta känner mig yr. Huvudvärken idag har jag förklaringen på, egen diagnos dock men jag vet att den är korrekt!

Sista dagen som 33 åring har jag också nästan helt tagit mig igenom..(tja det beror förstås på om jag överlevt utan att slå ihjäl mig själv på grund av vilt fäktande för att jaga bort flugor...) Har aldrig gillat att vara 33..känns så hårt liksom; TRETTIOTRE. Nästan omöjligt att säga utan att vricka tungan.
Haha.. ja, läser man detta inlägg så märker man ganska direkt att jag börjar bli gammal och gaggig..noll samanhängande text och ärligt talat vet jag inte varför jag skriver just nu..hmm..kanske ett slags terapi för att slippa fundera på hur det går för min H som opereras idag..eller har opererats..vet ej när det skulle ske... Äh, vad är det att fundera på, vet ju att det kommer bli bra!


God natt!
(vet att jag kommer väckas ca 00:01 med ett sms från Italia.. får väl se om sälen minns det iår)