lördag 9 april 2011

nöjd med dagen

det tror jag att han blev, min goa häst. morötter och äpplen.. skritt ut över fälten för att sedan jobba lite på banan. rutiga pyjamasen på liksom tjocka strumpor. kan ju inte vara annat än nöjd hästkraken :)
imorgon är det ännu ett födelsedagsbarn.. lilla gymman, tjocka katten, fyller 9 :)

kass vinkel med telefonen så han ser änna lite tunn ut

living on the edge..

eller kanske inte riktigt så brutalt som det kanske låter av titeln att döma.. men nästan ;)
bestämde mig för att ta fram blå-faran och cykla till stallet idag, så underbart väder!!

hittade nyckeln, mäkta impregnerad (imponerad..men roligare att byta ut ord ibland) att jag fann den lilla silvriga mojengen på första försöket liksom. och låset gick upp som aldrig förr..toppen!!

luften i däcken var sådär..men what the hell..satte mig på den småspruckna sadeln och började trampa på.. jeeeeeeesssessss så trögt det var..haha..det var inte bara på grund av lite luft, fler faktorer samverkade, och som grädde på moset, mina benmuskler..att där inte heller fanns några bromsar gjorde ju resan lite mer spännande..

väl framme var jag trött.. men gjorde det jag skulle..och fick en snille blixt!! finns ju för tusan en mekanisk verkstad bredvid stallet..knallade in där. hittade en långhårig man uppe på ett lastbilstak, blinkade med mina blå och fick så hjälp med att fylla i luft, spänt stänkskärmarna och justerat bromsarna, så nuu sååå.... wrooooooom

i år tänker jag investera i en ny cykel, tycker denna blå gjort sitt nu..har ju nästan 10 år på nacken (styret) vet redan vad för cykel jag skall ha, ganska snygg eller hur?
kanske skall jag försöka få tag på en med mindre turkos och mer brunt. tror det blir finare :)

22 års kalas!!

Hipp hipp hurra, för världens bästa häst idag!! Att fylla 22 år är inte alla förunnat, inte om man är häst iaf. 
bilden är tagen förra sommaren, men han är sig lik :)

Solen skiner, jag är ledig, huset skall städas, trädgården röjas och tårta skall bakas innan det bär av till stallet för att motionera líte!! Kan bara bli en underbar dag idag!!
Tårtan som skall göras kommer att bli en Rice Crisp tårta med hallon och vaniljkräm..en egen variant men lovar att lägga upp bilder och recept här senare.
Present till hästen..? Ja.. vad hittar man på? Han var inte på sitt bästa humör imorse då jag var och frukostfodrade.. men vem har ett toppenhumör på morgonen? Men morötter kommer det bli (precis som alla dagar) och specialitéen på hans födelsedag; Wasas Kanelknäcke!! Så det får det bli helt enkelt. Har du inte testat det brödet så gör det, fantastiskt gott!!