söndag 24 november 2013

Reflektioner av helgen.. Inget speciellt alltså

Har stått alldeles för länge i duschen så jag såg ut sådär som ett russin när jag kom ut ur dimman som bildats av vattenångorna. Och medan jag väntar på att huden ska fluffa till sig och inta en normal "kvalité" så kan jag ju lika gärna fördriva tiden med att skriva av mig lite.


Jag har inte tänkt att det skall bli så långt idag..fick en pik på mitt förra inlägg att jag skriver så mycket. Först blev jag lite glad att det faktiskt finns den/de som läser detta ordbajsande..sen började jag fundera på vad som sagts. Långt? Jag funderar aldrig på hur mycket jag skriver eller inte.. det bara kommer..lika samma gäller om vad det är jag skriver. Ibland blir det väldigt "nakna" och personliga inlägg och ibland blir det typ mat. Well.. oavsett så är det ganska skönt att bli av med alla ord jag har inom mig. Om du aldrig testat att skriva såhär..så gör det!

Dagen har varit lite konstig på sätt och vis.. men det är väl så när mönster bryts.. Vi är ju trots allt vanedjur. Vet inte riktigt vad jag ska tänka när sånt händer.. Därför gav jag mig ut i skogen på en lång barbackaritt med den bästa särbo man kan ha och rensade tankarna. Nu är jag nollställd.
På gott och ont kanske..tror att jag kom fram till att vara sig själv närmst är bäst.
Så har det varit och så får det bli.
När jag satt där utan sadel och skrittade fram i de frasiga höstlöven så kröp den lilla "ryttarjävulen" fram.. WIIHOOOO!! I full fart dundrade vi fram längst stigen.. det fick bära eller brista..och det gick ju bra. Skrattade högt och jag lovar att Maestro gjorde det samma.

Videon är från förra året när jag fick sådana vårkänslor och brände på i full galopp längs en smal stig. Dock ej så enkelt att filma samtidigt som jag stod i fältsits och hade enhandsfattning på tygeln.. 
Men så underbart det där är!!

Har också satt rekord idag.. I att bli klar. Ingen chatt eller slösurfning och/eller Facebook har gjort att jag har lyckats färdigställa en hel del moment som jag påbörjat för ca två veckor sedan. Men nu är alla adventslampor och stjärnor framme. Bara dörrkransen som skall bindas, men det får ske i veckan. Måste hitta bra med lingon och blåbärsris först. Och nu när jag inte är och jobbar i Småland, där det bara att stanna bilen och plocka, så måste jag hitta annat ställe.. fast det blir inga problem.
Gästrummet har också börjat ta form liksom mitt "kontor". Det kommer nog kunna bli jul i år igen.


Ganska lång och ohändelserik lördag blev det. Trött och mör i kroppen så det blev inte mycket av den kvällen. Lite "ledsen i ögat" då en vän till mig var tvungen att ställa in sin sedan länge planerade fight i Scandinavium (Superior Challenge) på grund av en blödning i höften. Stackaren. Men säkerhet före allt i alla sporter. Alltid bra när Stockholmskillar får komma till rätt sida landet. Jag tror han var nöjd ändå. Däremot vann en annan fighter sin sista match ever, innan pension. Och det gladde mig!
Det måste vara en oerhört mäktig känsla, att få avsluta med flaggan i topp på hemmaplan.
Riktigt imponerad av dessa fighters.. och det har verkligen stärkts efter att själv blivit så "sliten" i kroppen efter ett litet sparringpass i fredags, samt att dessa personer är några av de mest ödmjuka och väluppfostrade jag känner.
Respekt!
SVTplay.se har en dokumentär i än så länge 6 avsnitt à 14 min där du får följa dessa tre killar på deras resa inom MMA.
Bara se den och få en annan bild av sporten.
"Slå han på käften"
Träningsvärken har släppt från fredagens CrossFight (Det var faktiskt riktigt kul, även om jag fick dödsångest ett par gånger där.. Jag får nog helt enkelt gå dit på fredag igen. En gång i veckan bör jag ha tid att träna iaf)  Och så ligger det en ny vecka  i startgroparna.
Jag är faktiskt lite nyfiken på vad som kommer att hända under dessa dagar.
Börjar veckan med att ha ett möte med VD:n av bolaget. Känns bra. Hoppas han kommer ta till sig det jag har att säga. Om inte så kanske jag ska ta min väns idé på allvar och tänka Östergötland..
Men jag får se.. inga beslut såhär på tom mage en söndagskväll.

Haha.. det blev ganska långt ändå.. på ingenting.. Har du läst hit så får du skylla dig själv lite.
Nu tror jag käket är klart så det är dags att peta i sig lite innan jag intar horisontalläge i sällskap av några cats och troligtvis en film. Ja, har du långtråkigt så vet du var jag finns!

Tjo!