lördag 7 april 2012

Bädda? ett dagsverke..

Ni förstår kanske nu varför jag varken manglat eller strukit mina örngott och övriga attiraljer i en bädduppsättning.. Tro mig, det tar tid att bädda...
Låter bilderna tala sitt eget tydliga språk..














Shiit, hon är galen!!

Titta bara på detta monster.. helt vild i blicken, som att hon vill döda mig, eller någon annan som kommer i hennes väg. Haha..Ingen tvivel på att denna ras är korsad med vildkatter, typ lodjur eller liknande..
Tror jag skall sätta en skylt på dörren, "beware of the cat"

Timotej

Dagen (till ära?) skall det hämtas ett lass med hö..finfint timotejhö till bla min tunna kuse.. Stackarn vad han gått ner sig..Men aptiten verkar ha kommit tillbaka och det som kommer ut verkar ha lite mer konsistens än bara en "pffsfsssspppppp"-blaffa.
Åhh vad jag önskar att jag kunde trolla med knäna!! Det känns jättejobbigt att se denna fina häst i detta skick, och jag tror jag vet vad som utlöste det.. JAG!
Tyckte han tappat lite muskler över rygg och rumpa för ett par fyra veckor sedan.. köpte ett proteinrikt foder, riktigt krut och fodrade upp honom med..men det har istället satt hela systemet ur balans och idag är vi där vi är.. sabla skit!! Och så nu blir det en prövning för mig också..att använda mig av "baby steps" alltså att ta det lugnt, skynda långsamt..små steg, små steg..
Jag tänker INTE ge upp och inte du heller Kanel!

Påskafton

Det står det i kalendern i alla fall.. Men tittar jag ut så är det grått. fullkomlig storm och  minusgrader.. Hellooooo vååren, vart är du??
I år har jag varit tvungen att inte sätta i några fjädrar eller pyttesmå fluffiga kycklingar i något ris, eller jo.. hittade fem vita fjädrar som jag satte i toppen på mina "dekorationspinnar" som alltid står framme..
Varför? Jo, lever man med två huliganer så måste man idiotsäkra vissa saker.. :)
Till nästa år är de äldre och förhoppningsvis inte så sugna på att döda allt som ser ut som fåglar eller möss.


Jag önskar er alla en Glad Påsk i stormen!