lördag 16 april 2011

okunskap, irritation och smskonversation

Ja, det är något som jag och många med mig utsätts för dagligen..
Sjukt enerverande!! Och samtidigt lite skrämmande, att i princip vuxna människor ej kan ta kritik som hjälp istället för att ta det som personangrepp. Snälla, snälla väx upp, lär er att ta ett "bekymmer" F2F istället för att skicka sms alt. föra en konversation på en whiteboardtavla.. Det gör er bara svagare som personer att gömma er bakom den typen av "sköldar" och skapar en irritation!

Jag har lång stubin och det tar lång tid inna jag exploderar, men nu är det nära!

lördag igen..

Tycker det verkar som att veckan har krymt..min veckocykel är måndag, tisdag, fredag..wroooom..fort går det. Men det beror la på att man har saker att göra så att man ej hinner reflektera att dagarna bara rinner iväg. Ganska skrämmande på sätt och vis, att man inte stannar upp och reflekterar mer.

Hur som haver, idag är det lördag och det betyder ledig dag. Haha..ledig från jobbet ja, nu är det trädgård och hästar som hägrar. Gick och la mig riktigt tidigt igår då jag i princip såg i kors redan kvart över nio på kvällen. Däckade innan jag hann tänka "kudde" och vaknade strax innan kl sex imorse, grymt trött i ryggen idag.. MÅSTE börja röra mer på mig!! Knakar som en gammal knarrig trätrappa när jag sträcker på mig..Helt sjukt vad man tappar då man pausar med träning, men det har liksom inte varit prio ett sista tiden. Tidigare har jag ju cyklat ca 2 mil om dagen, eller promenerat 1 ½ timme / sprungit 5-6 kilometer.. och så givetvis hästarna. Men sista tiden har det mest blivit att mocka och skritta ut. Stallet ligger så dumt till för att ta cykel samt att det har varit ont om tid då jag haft så mycket annat.. :(
Kan tänka mig att denna trappa knarrar lika mycket som min rygg då jag sträcker på mig :)
Att behöva köra till stallet är något som jag börjar bli lätt trött på... ca 15 min dit och givetvis samma tid hem igen..alltså 30 minuter i att bara köra.. sen tar det ju tid där också, vilket jag tycker om såklart, men så härligt att ha eget ställe en dag!! Det är ett av mina mål jag har kvar att uppnå i livet!
Tänk om min gammelmorfar, Kristoffer Gyllenstierna, fortfarande varit i livet..då kanse detta hade varit mitt och mina hästars hem