måndag 18 juli 2011

Semester!!..och nu då?

Idag är första riktiga semesterdagen, mulet och regnet hänger i luften ganska kyligt också..men det är väl så det skall vara på en semester i Sverige, eller? Frågan är nu bara..vad gör man på sin semester?? Mycket enerverande att göra ingenting liksom..borde kanske ta ett sommarjobb? Eller så skall jag ta till mig det som min ena kollega sa till mig i onsdags då hon gav mig en minihealing.. "Slappna av, känn marken under dina fötter, du har alldeles för mycket energi över huvudet dvs speedad"

Jag tog ledigt torsdag och fredag i förra veckan och då bestämde jag mig för att göra klart med allt sånt där tråkigt här hemma..men istället så har jag varit och handlat både till kylskåpet och till huset.. Så nu är här stökigare än någonsin, men det kommer nog bli bra.

Okej..bilden är INTE tagen hos mig!!
Ångrar mig nu att jag inte köpte fler av hyllan Expedit på Ikea (79x79) nu när de hade specialpris på den 129:-. Tänkte köpt tre stycken, men fegade ur ifall det inte skulle bli bra.. men tro mig, den som kom med mig hem bor nu i hallen och det blev bra! Ja ja, man lär sig av sina misstag..