tisdag 23 augusti 2011

27 år ännu en gång :)

Hipp hipp hurra för mig idag!
Mycket rockigt att fylla år en tisdag..inte.. men spelar inte så värst mycket roll eftersom jag inte firar, jag har ju liksom fyllt just 27 i ett par år i rad nu..tappat räkningen..så jag kan det.

Mamma ringde som vanligt på morgonen..och lika livrädd som jag varit de senaste 27 åren var jag även denna morgon att hon skulle ..ehm..sjunga..

Minns så väl när jag var yngre och bodde hemma, fylla år var ju något av det bästa som fanns så jag vaknade alltid bra mycket tidigare än jag brukade. Jag var ju så full av förväntan. När jag hörde ljud nerifrån köket (*schyyysshh..schyyyysshh.. SHYYYYSSHHHH*) visste jag att det var dags att börja förbereda mig för att låtsas sova.. och så stod dem utanför dörren, harklade sig och tog ton... "JAAAAAAAAA må hon leeeeevaaa..".and so on..
Princesstårta samt juice ur en speciell kopp var såklart givet att bli serverad på sängen..och gud nåde om det inte blev så!
Såklart en rosa princessbakelse dagen till ära!
Haha.. har också på senare år fått veta att mamma och pappa faktiskt GLÖMDE bort att jag fyllde år ett år..men jag fattade ingenting utan tyckte att det var fantastiskt att få presenter under hela dagen.
Det kanske förklarar ett och annat :)

Frasse glömde inte bort att det var min födelsedag idag.. Detta var hans present till mig..