söndag 25 november 2012

Provat på MMA

Jajjemen.. Igår, lördag, så hade vi workshopen hos våra "grannar" på Gjuterivägen.
Vi var ett glatt gäng på sex personer som traskade över gårdsplanen och in till kampsportarna.




Ett intensivt pass med fokus på att "fly" var vad vi fick med oss därifrån. Mycket intressant att man skall hinna tänka så himla mycket vid ett eventuellt överfall.. Det är kanske inte riktigt så att om (mot förmodan) någon skulle hoppa på mig bakifrån att jag bara kan säga.. "Eyy du.. vänta.. kan du ta en time-out så jag hinner förbereda mig..*tänker ut min plan* så, nu kan du anfalla mig igen.. "
Nej inte riktigt va? Men så nyttigt det var att få prova på lite olika grepp och lära sig korrekt fotarbete.

Har fått lite mersmak av detta med kramsp...krampspor..klamp..äähhh... MMA och andra liknande sporter då jag tycker att självskydd kan vara mycket matnyttigt att kunna. För alla!
Chattade med en vän som är Krav Maga intruktör..och han kan tänka sig att komma upp om intresse finns från oss.

klicka här för att se ett pass krav maga

(För er som inte vet så är Krav Maga är ett modernt självförsvarssystem utvecklat för verkligheten som den ser ut idag. Systemet är enkelt att lära och har metoder och tekniker för att hantera alla aspekter av självförsvar)

 Är så tacksam att jag inte tagit steget fullt ut och hoppat av detta med träning, även om jag vacklat många gånger.. och detta har jag att tacka många av mina härliga träningskompisar för. Ni vet vilka ni är!
Tänk vad jag hade missat annars.. och tänk vad min kropp hade missat.
Nej, nu ger jag mig aldrig...tror jag..

Jag höll i kameran emellan varven och har samanställt en liten film där det framgår hur och vad vi gjorde.


En vecka innan advent..

..så pysslar jag!
Julen ärsom bäst innan jul. (tycker jag)  Och därför vill jag njuta så mycket jag bara kan innan det är slut. Idag var dagen D. D som i Adventspyssla.
Hade visserligen önskat att jag var mer kreativ än jag var.. men lite blev gjort i alla fall.
Gardiner, ljusslingor, stjärnor, mossa och enris.. Som jag sedan avslutade med årets första glas julmust och små goda pepparkakor.
Nedan följer ett par bilder. (hahah.. ser kinda tacky ut.. men who cares..??)
Fortsättning följer om några dagar..då jag hoppas att jag är klar med allt.















Just sayin'


Så många goa skratt jag fått mig de senaste dagarna.
Vill bara förtydliga, för allas (?) bästa.

Om du upplever det jag skriver att vara riktat mot dig, vill jag be dig vakna upp. Jag går aldrig ut med namn (om det inte är klartecken på det först) i det jag skriver. Däremot så skriver jag ner saker, händelser och beteende som jag reflekterar över, endast då jag får ut mer av att skriva än att snacka med katten.
Vidare så är det inte så värst många som är inne och läser här, vilket jag inte heller har som ambition..att bli en Bloggare. (har ju inte ens reklam på denna sidan)
Så, är det nu så att du, ja just du, känner dig träffad av mina inlägg så kanske det är dags att rannsaka dig själv..tänka om - tänka rätt och börja förstå att det finns fler än du i detta universum. Kanske finns fler som har  samma bekymmer eller samma höga grad av avundsjuka, jantetänk.. ja, vad tusan vet jag..
Hur som haver så är det inte mina bekymmer, snarare ditt.

Jag är rak och har starka åsikter, men jag står för det och tyvärr så kan inte alla hantera den typen av egenskaper. Tragiskt men sant. Att röra runt i grytorna är något jag till och med skriver att jag gör i min profil här, och känner du mig så vet du hur du skall läsa mig.

Åter igen, jag har inte ambitionen att bli en Blondinbella eller ngn annan, jag är jag. Antingen gillar du mig eller så gör du det inte. Men snälla sno inte min energi i onödan. Tack!