onsdag 12 oktober 2011

Hur tolkar jag nu detta..?

Försöker "catcha up" tv-programmen jag missat de senaste dagarna (veckor..år..?!) Thank God för alla play-kanaler. Och så plötsligt blir jag sådär sjukt fikasugen. Tassar ut i köket, öppnar frysen..bombsäker på att jag hade jordgubbsbullar kvar, men icke.. :(

Hittade en påse rabarber/jordgubb/citronmuffins..hahaa tänkte jag. Toppen!
Värmer dem i ugnen för att minimera gummikonsistensen som kan bli av hysteriskt tinande i micro och så sätter jag på en kanna vatten till teet. Doften av "nybakat" sprider sig i köket.


Häller upp vatten över mitt vita te med granatäpple i ett stort glas, tar de två små muffinsbullarna med mig och sätter mig i soffan. Fortsätter se en bit till på den nya danska serien på tv4 (riktigt bra) "Den som dräper" och börjar pilla bort bullpappret. Pussla kryper upp på min mage och lägger sig knorrande på plats.
Shit så mysigt jag har det, tänker jag.

Massa ljus, bra serie, mjukiskläder, filt, knorrande katt, te och så varma muffins..öppnar munnen och för bullen mot munnen utan att släppa fokus från tv-serien..tar en tugga och...

DILL!!

Bulljävlen smakar dill!! Trots dubbla påsar, samt att de ej legat i samma utrymme så har den satans lilla muffinsbullen dragit åt sig smaken av min dill!

Får väl se det som ett tydligt tecken från ovan att jag bör beakta de där sju (?) dödssynderna..haha.. frosseri va? Eller..?
En god kryddväxt..dock ej i fikabullar..