torsdag 21 november 2013

Tur att jag inte är en babian som går med rumpan bar..


För om det hade varit så, så hade det ju inte sett klokt ut.
Damn vad jag 'lyckats' rappa mig själv över asset...där av alla ställen också..
Hängröv?
Oh Lord.. det var inte många rätt i boxen idag.
Stackars mannen som drar med mig på dagarna..
Jag vet inte hur många gånger repet (vajern) flög genom rummet, troligtvis lika många gånger som jag tänkte byta om och dra hem..men jag bet ihop, även om jag kokade av ilska.
Önskade någonstans att 'alla' de som tycker jag är sååå stark hade sett mig..och någon annanstans var jag lättad att jag inte hade en massa folk omkring mig.
När HSPU (med kudde) plötsligt är den enklaste övningen (blodet rann liksom tillbaka) och jag kunde mata på alla 10 i ett svep..
Då är det något som är ruggigt fel.
På mina armar alltså...
DU-WallBalls-KB Svingar-PullUps-HSPU (50-40-30-20-10 x 2 varv)
Så nu lägger jag mig och gör 10 x armhävningar lite varstans i huset för att göra dem..ehm..starkare?
Varför..? Vet faktiskt inte.
Men om jag löste denna WOD så obra så borde alla skrivbordsnissar som mesta delen av livet sitter på en stol, ta sig själva i kragen och börja röra på dököttet. Just sayin'


Har varit ännu en arbetsdag i uppförsbacke. Riktigt jobbigt då min föregångare på distriktet betett sig som en gris, och jag hela tiden måste sänka garden och börja från början..bygga relationer..inte motiverande för fem öre..Jag vill ju sälja...det är ju det jag är, säljare...inte någon utredare inom psykvården.. Ska ha möte med VD:n på måndag, då kommer jag verkligen lägga fram mitt missnöje. Sen får vi se..
Annars har dagen har rullat på som vanligt i övrigt.. Har dock fått agera "Olycka på E6-rapportör" för ett par turister som kommer från andra sidan landet. Samt vara lunchguide åt de samma..
Och jag som typ aldrig äter lunch.. men det var ju lugnande att jag valde rätt.

Jag blev även positivt överraskad denna morgon. Vaknar ju på bra humör, som jag gjort de senaste dagarna..kanske beror det på att jag är övertrött när jag vaknar eftersom jag inte sover så många timmar..eller så beror det på annat... Men denna händelse har inte med min sömn att göra eller mitt goda morgonhumör, utan fick mig att inse att 'inte döma hunden efter håren' verkligen stämmer i många olika situationer. Jag har varit glad över det hela dagen faktiskt.
Underbart med ännu fler människor som passar in i min omgivning.
"Jag är fucked up, men accepterar det och gillar det" Så ska jag också börja tänka :)

word!
Nu så är fruktskålen laddad, teet är i glaset och det är dags för ett avsnitt av SoA och ett av Revenge.
(känner jag mig själv så kommer jag hinna somna och se dem båda i typ diabildsformat.. du vet sådär växelvis öppna ögon..igenklistrade och stängda)

Gillar hösten. Mörkt och mysigt! (även om jag inte gillar det grå mörkret på dagen)
Och nästan hela gänget är på plats.
Morfar / Plastpappa Svinto och de tre små.. Squat, Burpee och A.mma.lia
(såklart jag måste ha en MMA-katt när två är från CrossFit världen, två har blivit karatekatter och A.mma.lia är MMA-fighter)
Tack IKEA för alla era filtar som skyddar soffan någorlunda.

Tjo!