måndag 29 oktober 2012

Piss och pest och senapsgas..

eller typ något sånt..

 BLÄÄÄÄÄÄ vad jag har tappat inspiration OCH motivation! Orkar ingenting och inget käns kul.
Riktigt jobbigt, och inte likt mig över huvud taget. Känner mig liksom som en blåsfisk fast utan luft, så där slö, slapp och likgiltig. Dagens väder gör det inte enklare heller.. God damn vad jag avskyr hösten när den är som idag! Till och med katterna har varit förbannade på vädret idag, eller så var det på mig då jag inte ville ha dem ute när jag varit iväg och jobbade. Och som grädde på moset kom Pussla in med en mus, typ som "tack som fan matte att du hållt oss instängda heeeeela dagen, här har du en skabbmus"
Jag kastade ut henne och musen igen.

Trots det så har måndagen i övrigt flutit på bra. Jag har till och med fått på nya dubbdäck, så nu kan det frysa på bäst det vill.

Började precis dra på smilbanden. Sitter och går igenom alla filer jag har i diverse mappar i datorn, och hittade ett klipp på mig & Maestro från i somras. Dagen efter jag varit och provat på den träningsform jag utövar (eller gjorde..?) och jag har noll styrka i kroppen att rida min häst framåt, därför ser det ut som det gör (vilket jag skäms över) Är dock lite impad av att jag ens kom upp på hästen eftersom hela min kropp kändes som ett gigantiskt blåmärke. Well well. Nu är det inte ryttaren och hästen du skall titta på, utan vilken underbar dag det är filmat. Sol, blå himmel, vindstilla. Så långt ifrån dagens som det bara går.

Nu tror jag minsann att mitt duntäcke kallar, lika bra att lägga mig och kolla på någon film. Typ.


Action i Björnhult..eller inte?

Ser i ögonvrån hur det blinkar blått mellan träden på den lilla väg går genom ekallén, så jag reser mig och går fram till fönstret för att kolla liksom. Inte ofta som räddningsbilar korsar här (japp, jag har blivit som en nyfiken gammal tant som lever i min ensamhet och blir impad av action och hade hoppats få bjuda uniformerade män på kaffe.. haha.. eller inte..)

Min första tanke var att det tagit fyr någonstans eftersom vi hade strömavbrott för ca 20 minuter sedan då jag såg att det var två stora brandbilar som kom i full fart och med alla ljus som kan blinka blinkandes..
Blir ganska effektfullt då det är så mörkt ute. De kör in mot gårdsplanen till de stora fastigheterna och rundar en stallbyggnad, slår av ljusen, vänder och kör tillbaka samma väg de kom, fast med mycket lägre coolhetsfaktor.. Från andra hållet kommer tre personbilar, varav det blinkar blått inne i den ena..civilpolis..och de stannar i "korsningen" mot mitt-golfbanan-mot stan. Där stog de väl ett par fem minuter innan de rullade vidare.. Räddningsledaren, civilpolisen och polisbilen.

Och så var det över. Fan, här väntade jag mig action, riktig action, där jag hade plats på första parkett..men aj aj aj.. sådant antiklimax. Nu undrar jag såklart vad det var som hade hänt eller vad de hade hoppats skulle hända..

Men händelsen visade ju bara vägen för hur denna vecka skall bli;

Pannben framåt, kör så det ryker!