måndag 5 september 2011

Möte med mytoman

Today...heading back to Alingsås (Alings ass..? ehm..) Och vilket skitväder sen då.. regn, regn, regn.. Idag tog det tiiiiid!!! ZzzZZzzzzz..riktigt drygt. Men jag är tacksam att jag inte endast hade en flakmoppe som fortskaffningsmedel. Man skall vara glad för det lilla, som flickan sa!

Flickan som sa
Jag har idag träffat på en fullfjädrad mytoman. Japp! My lord vad han var bra på mycket, och så många språk han talade, och så många jobb han testat på, och sånna framtidsplaner han hade. Ja, jag blev erbjuden jobb både här och utomlands. (Han hade rötterna från norra Afrika)
Vet också att han har 8000 personer i sin släkt, att han är svarta fåret då han inte är gift..tror iofs att det var en slags invit riktad mot mig då han kort därefter kommenterade att jag nog hade passat bra i vita (?) naglar samt därefter kom komplimang efter komplimang.

Roligaste var nog ändå när han säger att han var med i upploppen i Kairo och visar mig ett finger med plåster på. Tro mig, jag skrattade högt inombords. Sen pillar han av det smutsiga plåstret och visar att fingret varit av..
Jag önskade bara att han skulle skriva på ordern för ju mer han pratade, destå mer äcklig andedräkt flåsades ut i min syreatmosfär vilket gjorde det extremt jobbigt för mig att andas.. (Det räcker liksom med att bli väckt av att Frasse (katten) gnager på min näsa samtidigt som han andas ut 13årig kattandedräkt varje morgon..)
Hur som haver så skrev han då på till sist och gav mig en lapp med alla hans hemsidor..
Ganska bra byte ändå.. påskrift på över femtusen pengar mot en liten post-it lapp med hans små bläckhieroglyfer.


Måndags pepping

Kan man göra annat än att dra på smilbanden åt denna klämkäcka trudilutt?? :)

Ha en underbar måndag, det skall jag ha!