lördag 30 april 2011

solig lördag, ledig det betyder trädgårdsröj

Idag är det ännu en underbar dag att stiga upp till. Vaknar ju si sådär vid halv fem varje morgon av fasan-ligan som bräker fram något som nog skall föreställa lockrop på honor.. Om jag säger såhär, så förstår jag varför de grabbarna fortfarande är ensamma.. haha.. my god så brutalt gräsligt det där (o)ljudet är.
Kanske skall tipsa dem om att ta sånglektioner där koltrastarna tar sina?

En fasantjuv jag tog på bar gärning i vintras.. Ganska kul att titta ut för att kolla till småfåglarna och upptäcka fem fasaner under trädet. Snacka om att ha blivit amerikaniserad på riktigt, vi snackar BIG size!
Innan frukost bar det iväg till stallet för att ge hästarna sin morgonmat. Oj oj oj, vilket välkomnande..Hahah..Kanel gnäggade på sitt hesa sätt samtidigt som han gjorde morgonstreching som en katt och Maestro skrapade takten. Reflekterade också över det lugn som det har blivit i stallet sedan det byttes om boxar, underbart! Flora & Findus, stallkatterna, fick också frukost men det var bara fröken Flora som behagade att visa sig.

Ingen vidare angenäm bild på mina stora pälsbollar, men de är nöjda med den situation de är i för tillfället, och det är det viktigaste.
Så nu sitter jag med mitt morgonkaffe, ser ut på det härliga gröna fälten och alla blommande träd som jag har omkring mig, mina cats är ute ja livet är ganska förträffligt just nu.. Bara mina Kertoyaner som jag saknar..
Kertoyan Jr hade skrivit till mig på FB igår, men jag märkte det försent då jag redan slocknat..men de ringer väl idag hoppas jag! Ja, och så har jag en lins som skaver...haha..angenäma problem :)
Strax bär det av till stallet igen då det är jag som skall släppa ut dem alla..ska bli såååå skönt den dag då jag har mitt eget ställe, drygt att ligga och köra. Men det har jag ju påpekat tidigare.

Bilden är som tagen på vår framtida gård..kanske ett par hästar till, men annars identisk



fredag, igen...??!!

Oj oj ooojjj vad tiden rusar iväg, redan fredag, och ändå så tycker jag denna veckan har varit superlång!!
Sist jag skrev var en sen kväll. Men jag måste erkänna att det var inte så läskigt att ha en "utbildningschef" med i bilen som jag trott. Det jobbigaste var att jag mådde skit, riktigt ont i magen, mådde illa samt feber så jag kunde inte vara så knivskarp som jag hade önskat att jag kunde vara. Tyvärr. Jag hatar verkligen att må så. Det var ju en utbildningsdag där vi fältare tillsammans med vår chef, säljledare samt utbildare skulle ha en riktigt trevlig dag. Men så sabbar jag allt.. kändes det som i alla fall. Hur som helst så avvek jag från restaurangen där vi avslutade kvällen vid halv tio (de andra hade väl hängt i till typ två..) Shit vad jag är tråkig!!
...lördag morgon...oooops.. jag somnade visst med datorn på magen igår.. haha.. vilken skräll..not!...