lördag 1 oktober 2011

Igår flyttade hon in

I går kväll, en dag tidigare än planerat, åkte jag upp till Frillesås och hämtade mitt lilla spöke.
Att en sån liten figur kan yla så högt som hon gjorde i buren under bilfärden är jag fortfarande lite chockad över. Lika chockad som jag blev då hon plötsligt tystnade ca 2km hemifrån.. hon hade somnat stenhårt.

Mottagandet av de andra huliganerna jag har var väl allt annat än välkomnande. Morrningar och väs utan dess like.. Sådär mysigt när Frasse väser ut sin fruktansvärda andedräkt i långa perioder.. Lilla Gymman valde att blockera Pusslas bur så att den lilla inte kunde gå in till tryggheten och filten som skall dofta hennes mamma Wilma. Men den lilla brydde sig inte så mycket om de stora, utan tog bara sikte på vart jag befann mig. Så hon käkade och drack vatten, satte sig på lådan (okej..nu var det inte jag som gjorde detta så hon tog efter.. ) och hoppade sedan upp till mig i soffan. Där kröp hon in bakom kuddar och somnade.
Jag valde att sova på soffan då jag antar att hennes korta små ben kan ha svårt att ta sig upp för trappan till ovanvåningen. Jag väcktes endast en gång inatt av ett ynkligt pip, klappade henne lite och hon borrade in sig mellan min axel och mitt huvud, somnade knorrandes.

Nu idag på morgonen, svassar hon efter mig ut i köket, käkar sin frukost, dricker vatten, går på lådan.
Så väldresserad! Lite jobbigt dock att hon gillar att ligga på min axel, alt. i nacken.. Jag går ju som om jag hade ryggskott, men härligt att hon är så tillgiven redan.
Strax skall jag lämna dem alla tre ensamma och ta mig till stallet, och jag hoppas att jag kommer ha tre katter i livet även när jag kommer tillbaka!
såhär liten är hon.. smyger runt bland mina utslitna joggingskor utanför huset.. storlek på skorna 35-36
hmm..varför sprang de så snabbt ut i trädgården..