lördag 27 oktober 2012

Stjärnklart, kyligt och smått chockade katter

Japp, så upplevde jag denna morgon.
I sådana här lägen älskar jag hösten. Att det finns så många stjärnor på himlen är ju ganska amazing. Och månen, oj oj vad den lyser starkt. Om ett par dagar är det fullmåne och då får jag typ dra ner gardiner och pesienner för att kunna sova. Riktigt skarpt ljus, om det är stjärnklart förståss.

Katterna hade, som vanligt, brådis ut imorse.. men det såg ut som att de pausade sig själva i sista uthoppet. Haha.. hur roligt ser inte det ut då? Tre katter och en liten tuss i full fart, pannben framåt, kastar sig ut som om de varit instängda i åratal och behöver luft, plötsligt drar i nödbromsen och krockar ihop, för att direkt väsa åt varandra och vända för att rusa in igen. Underbara små varelser det där.
Nähäpp.. dags att ta tag i dagen.. tvätta, handla, plocka undan lite (fattar inte vem som stökar ner och är dålig på att diska i detta huset??!! ) innan jag tar mod till mig och åker till simhallen..Kan hända att det blir ett inlägg om detta spektakel..är väl ganska säker att jag kommer lyckas med ännu något omöjligt där..
Återkommer..