onsdag 5 oktober 2011

Som om ett säljjobb på fält skulle vara tråkigt..

Handgranat igår och dödsfall - trafikkaos idag. Snacka om vilda western där jag befinner mig!
KLicka här: Dagens action på jobbet

Hamnade mitt i denna trafikkaotiska dag idag, både upp mot Uddevalla och hem därifrån.. Jag trodde någonstans i mitt stilla sinne att den där olyckan borde vara uppklarad tills jag skulle hem.. men icke.. Imorgon vid 06-tiden beräknar de vara klara.. Tror resan hem tog ca 4 timmar.. det var nog längesen jag verkligen saknade mitt lilla hus så mycket som idag då jag äntligen når GP-huset och sitter fast i den obligatoriska rusningstrafiken in mot Göteborg. Ringde mamma och gnällde lite..

Såhär såg branden ut, tack gode gud att jag inte riktigt var där framme när det skedde..

Ser ut som taget direkt ur någon Sci-Fi film om jordens undergång eller liknande :)
Tydligen så har det även varit kaos på E20 mot Alingsås idag också, så vart jag än hade i tankarna att köra så hade det tagit tid.. Lite humor när de även tillägger att en lastbil tappat två motorer mitt i körbanan..
Nu skall jag tydligen göra Älmhult alldeles lagom till älgjakten..så det blir kanske action i skogarna :)

Jag satt och roade mig med att ta bilder då jag i princip suttit stilla på E6 hela morgon och seneftermiddag/kväll och skall ta och flytta över dem hit till datorn när jag väl orkar..Helt galet med bilar och lastbilar som trafikerar våra vägar dagligen. Det var ju liksom milslånga köer både norr och söder ut. Och nu vet alla att en silvergrå skåpbil modell WV är en av civilspanarnas/trafikpolisernas "hemliga" bil i det distriktet.. Den stod och visade vägen för oss med saftblandare på taket och i framrutan.

Tackar min lyckliga stjärna att jag befann mig där jag befann mig idag!