söndag 2 oktober 2011

Sköna söndag!

Blev en lugn och skön dag efter morgonens dårhusstart. Hoppas att resultatet blir att jag känner mig riktigt utvilad och jobb-pepp när jag vaknar imorgon.
Låter bilderna tala sitt eget språk. Ha en fin kväll!
Nej, läs inte..vi vilar tycker jag
Tack matte, det här var bättre :)
Shiiit så tröttsamt att vila när matte läser bok..måste ssssooovaaa..zzzzzzz
Och såhär avslutade jag min stalltid idag! Så sjukt avslappnad dag, och snart dags att krypa ner i rena lakan.. :) Good bye today, Hello new week!

Dårhus!!

Och klockan är inte ens åtta en söndagmorgon..
Det började redan kl halv sju då vi vaknade och lilla Pussla gjorde något högst förbjudet.. Hon anföll Frasses svans!! Den lavetten hon fick av honom går inte av för hackor, och hon försvann in under sängen..
Frasse och Lilla Gymman hade parkerat sig precis vid ytterdörren och ville uuuuuuuut, men blev vettskrämda då lilla Pussla gjorde ett antal volter ner för trappan.. Haha..stackarn'
Hon är vild!
Lilla Gymman fick jag jaga (såklart) för att få på henne halsband men Frasse var det inga problem med.. öppnade dörren och de gick ut..
Sätter mig med kaffe för att kolla tv, då får Pussla för sig att klättra i gardinerna.. Och det är INTE ok! Jag hämtar blomstersprutan och sprayar vatten på henne varje gång hon ens tänker gardin...effektivt efter ett tag.. Precis i en vattendusch hör jag Frasses jaktläte.. och han står i dörren med en mus i munnen. Thank God tänkte jag..sist har det varit grodor och sländor.. Så det var bara att ta upp den lilla musen och gå ut och begrava den..

Japp, det är söndag och då har Frasse alltid hatt på sig..frågor på det?
Väl inne igen har Pussla high life med ALLA leksaker hon kan hitta inklusive ett par flugor som surrar runt... Och Hampus vill att vi skaffar minst tre ungar.. hmm.. någon som fattar varför jag tvekar??

Och nu var energin slut..zzzz