tisdag 21 oktober 2014

Hey, I'm back!

Shit vad det var längesedan jag var här och skrev och oj vad det har hänt mycket...(Orkar inte skapa en ny blogg så jag får helt enkelt fylla på här..) Men jag tänkte inte dra fram massa gammalt nu, vad som har hänt har hänt och nu är nu. Enkelt eller hur?

Sitter med en kopp kaffe (och en croissant...) och pausar i allt 'pluggande'..
Japp, jag ska försöka lära mig lite saker. Tycker att jag har det perfekta läget till det nu. I och med att jag har rensat livet och huvudet och från massa tunga grejer (negativitet, energitjuvar och annat krafs) så proppar jag huvudet fullt med diverse matnyttigheter istället.
Och jag hoppas att jag kommer få nytta av det i framtiden. Oavsett så mår jag bra mycket bättre redan!

Tänk vad lite nytänk kan göra gott. Jag har redan hunnit med och göra/testa saker jag i princip varit skiträdd för. Inte riktigt varit säker på hur jag skulle hantera uppgiften när jag stod inför den..
Men som vanligt när jag ger mig in i saker som jag inte har en aning om egentligen, så löser jag det.
Och ikväll ska jag testa på Yoga för första gången.. bara det gör mig svettig redan nu.. Oh Lord..
Fast det går säkert bra..hoppas jag.. (bättre än när jag försökte ta mig upp för stången hos hon som sysslar med Poledance.. HA HA HA.. snacka om att jag höll mig krampaktigt kvar.. jag fattar inte hur fan de bär sig åt med det där.. sjuk teknik.. Men jag tänker ge det ett försök till.)

Ja, jag har till och med börjat ta hand om min kropp genom att äta bra och liiiite mer regelbundet.. Typ varje dag.. Fick höra en gång att 'Anna, du lever på någon slags warrior diet.. Äter nästan ingenting på flera dagar..och så hamnar du på ett lunchställe som serverar buffé och så äter du mer än jag..' Nu är det inte så att jag späker mig med flit..tycker bara det är så sjukt tråkigt att laga mat när jag är själv, så jag tar hellre den enkla vägen och tuggar i mig en macka eller äter en skål med kvarg och bär.. och så kaffe..massa kaffe.. oj oj..

Men nu så har det hänt grejer.. jag lagar mat varje kväll. (Följer du mig på Instagram så kan det hända att jag lagt upp någon bild där..) Det har blivit allt från Lax och quinoasallad till söndagsstek med gräddsås.. och ikväll ska jag servera mig själv stekt lever med ris, lingon och stekt lök. Och som 'efterrätt' blir det min äppelpaj med kokostäcke. En helt gluten, laktos och sockerfri liten skapelse. Fantastiskt gott.  (Om jag inte råkar knyta ihop mig under yogan och inte 'hittar ut' så blir det mat alltså..)

Nej,  inte blev det så mycket vettigt här denna gång, men jag känner att jag kommer bli lite mer laddad på att skriva..Det kommer hända en massa spännande saker i mitt liv nu i slutet av året så självklart tror jag att jag kommer vilja dela med mig.. om jag har tid. Eller, det är kanske inte så spännande i din värld..men in min är det och det är det som är viktigast.


Till sist vill jag passa på att skriva något tänkvärt;

"Ta vara på dagen, lev i nuet, hör av dig till dem som du bryr dig om, ta ingen förgivet. Släpp din egen stress sätt dig ner och andas..och gläd dig över allt du har. Vi är alla så mycket rikare än vad vi tror. Och glöm inte, lögner lyser igenom och sanningen kommer alltid fram"

(tack för promenaden igår)