måndag 2 maj 2011

min lille "makaron" fyller moppe idag :)

Ännu en gång får jag konstaterat att tiden går rysligt fort. Det var inte längesedan jag skaffade min (då) fyraåring..nu är han 15 idag, vart tar tiden vägen??

Maestro e: Mozart-Unesco-Magini
Förvisso är det mycket uppskattat att han fortfarande beteer sig som en unghäst. Och jag hoppas verkligen att jag får ha honom med mig många många år till.
Haha..min tilltänkta dressyrhäst som jag numer har konstaterat är en fantastisk fälttävlanshäst. Synd bara att jag inte är intresserad av sånt :) Han duger toppen till den typ av ridning jag mäktar med och det är alldeles perfekt!
Grattis Maestro!!

För att hoppa mellan ämnena, vilket jag är mycket duktig på så byter jag nu från havremoppe moppe till väder. Det var NOLL GRADER i morse.. herre gud!!
Höst igår och vinter idag.. men solen skiner och det är ju för väl! Katterna var ute en sväng nu på morgonen..men kom snabbt in igen för att parkera på golvvärmen i solen. Smart

Nu är det dags att förbereda dagens kundbesök.. blir en lång dag idag, många möten. Ja det blir en lång vecka hela veckan faktiskt, men jag hoppas att det blir en givande sådan och att jag får en härlig helg som belöning.

Måste bara tillägga att jag har världens finaste blivande man. Så, nu var det gjort!
Lav jo!!