torsdag 18 oktober 2012

Bakar, syr, och packar i ordning för morgondagen..

Wihoo!!
Jag tog mig igenom ännu ett pass på Gjuteriet..inga blåmärken..inte vad jag ser än så länge i alla fall *s*
Även om jag känner mig usel och kass så är alla runt omkring en så otrooooligt underbara.
Kärlek när hela flocken ligger ner och skall stretcha loss och skrattattackerna infinner sig och ingen tar illa vid sig! (och var det nu så att man tog illa vid sig..så struntar jag faktiskt i det)
Detta är verkligen en perfekt avslutning på arbetsdagen, full fokus på något heeelt annat än jobb och tröökigheter. Fler borde testa på detta. Vågar jag gå dit gång efter annan vågar ALLA!
Kom hem, adrenalinstinn, och vad får jag se.. ännu en död sork på golvet!! GAAAHHH!!
Mina ulliga gulliga små cats är rena rama killer machines.. och den lillelillelille ursöta bäbis-Prisse är och nosar på bytet, inte ok. Han skall vara en liiiiiten kattunge och knappt kunna gå, inte vilja äta sork!
(skriver sork då mus kan upplevas som mycket stötande.. )
Resultatet av detta blev att jag ställer mig och bakar muffins med vit choklad och årets sista rabarberstjälkar, och skriver här samtidigt. (höll faktiskt på att glömma dem i ugnen precis, på grund av detta.. haha)

Valde en söt levande sork istället för de halvtuggade jag haft här inne idag
Nu näst på schemat står "sy in klänning två storlekar" Japp, precis så är det. Klänningen jag skall ha imorgon verkar ha töjt ut sig sedan sist.. Men jag får göra ett försök att leka sömmerska..tror inte jag behöver lägga så värst mkt vikt på att det skall bli 100%-igt då, om jag fattat det rätt, det flesta kommer vara radiostyrda / i Nangijala-stadie imorgon på kalajset..och det är la tur då jag börjar inse vad det är jag skall ge mig in på..sy in en figursydd klänning med foder.. jeeeesssss..

Haha.. ja ja, det är väl bara att kasta sig in med huvet före och köra (eller som jag på passet idag.. hahaha..vi skulle göra jämfotahopp framåt..sedan ner i en burpee..sedan upp igen och hoppa jämfota fram.. Jag tar då kraften för att göra ett sådant här jämfotahopp och gör det till en burpee..Jag kastade mig alltså handlöst framåt, rakt i golvet..frågor på det? )

haha..verkar finnas fler fler idisar än jag... :)
Fredag imorgon, en dag som kommer gå fortare än kvickt..så jag måste verkligen packa iordning allt sen också.. Det som skall till jobbet och det som skall med hem till chefen innan galan.

Lev väl!


Underbart att börja morgonen med att skratta högt :)

Det var precis vad som hände mig imorse. Ja det är morgon nu också, men de som känner mig vet att jag varit vaken länge så det är nästan förmiddag för mig idag.. Men jag skall ärligt erkänna att jag är riktigt seg idag.. det händer en gång vart 10 år liksom..och idag är en sådan dag.

Nåväl, drog mig lite denna tidiga morgon, vilket Svinto inte hade något emot.
Så där låg vi..han knorrandes och jag segare än den segaste gamla kolan.. Och så blinkar skypechatten till och jag läser och skrattar rakt ut, katten hoppar ner från sängen och jag gick upp.
Orkade inte tända utan tassar bort mot trappen som en Zombie (ganska passande iofs då det är spöktider nu..) och skall påbörja min promenad ner mot köket. (japp det är en lååååååång trappa..haha..okej, brant då.. )
Innan jag når fram så kommer kattskrället och korsar min väg mitt framför mina ben så jag håller på att komma ner på bottenvåningen ruggigt fort..men smidig som jag är (ironisk) hittade jag balansen och kom ner sakta men säkert.
Det var då jag såg det i bilder.. Hur Svinto ligger och lurpassar på mig bakom ett hörn och medvetet skickar ut en tass för att fälla mig.. HAHAHA..så lät jag när jag gick där.
Inser ju redan här hur sjuk jag är.. i mitt huvud är detta otroligt roligt och jag skrattar fortfarande vid tanken..men det blir inte lika bra i skrift. 

Well well.. avrundar här och önskar dig en fabulös dag.