torsdag 5 november 2015

Invalido


Det är farligt att vila från träningen. Jag skulle ju bara ta en lite mindre ’time-out’ då jag länge känt mig trött och ha dåligt flås.. men att det skulle bli såhär hade jag ju aldrig trott. 
Jag har varit i princip stelopererad. Knappt kunnat röra mig. Värk i axlar och bröstrygg. Visserligen så löste jag värken i min axel med ett superduperbra plåster som jag hade kvar sedan tiden med hästarna. Equiwinner
Det hjälpte mig så att värken blev värre efter ca 12h (plåstret skulle sitta på i 24h) och liksom flyttade sig ut i vänstra armen. Men efter ett dygn tog jag bort plåstret och värken var borta. Där. 

Nu hade något jävulskap krupit upp i nacken på mig. Såg nästan ut som att jag hade nackspärr. Svalde min stålthet och gick till apoteket för att köpa värktabletter. Jag äter ju aldrig sånna så jag tänkte att de måste ju ge kanoneffekt. Apoteksbiträdet beskrev dem som riktigt starka och som råttgift för magen. Jag tog en till lunchen..märkte inte av något.. tog en till.. lika dant, ingen reaktion varken i magen eller på värken. 
Istället blev jag yrslig och torr i munnen.. struntade i de där kemiska pillren och ökade min dos av PurePharma M3 till det dubbla. Om jag säger såhär.. jösses vad jag sovit bra. Som en klubbad säl. Och det har hjälpt mig att bli rörlig igen.
Nu är det snart två veckor sedan jag var i boxen. Men jag tror att denna vila gör mig gott. Uppenbarligen har jag inte lyssnat på varningssignalerna i tid.

Dagens tips: börja lyssna på din kropp.

På lördag ska jag deltaga på en annan box ettårsjubileum och medverka under en ”tävling”.. Stackars den som blir tvungen att teama med mig.. och jag hoppas att min kropp håller.

Peace Out