söndag 11 mars 2012

Svinto, the entertainer!

Svinto är lätt den roligaste katt jag haft. Herreguud! Är det någon som får mig att skratta så är det han.
Hur underhållande är det inte att iaktta denna lille kattkille svinga sig från gren till gren i ett stort äppelträd i hopp om att få tag på den kraxande kråkan i trädtoppen? Plötsligt tar grenarna slut och han hänger som en sengångare sådär upp och ned och jag ser att han funderar på hur tusan han skall komma ner.. Han sträcker ut ett bakben, och hade han haft långa tår så hade han kanske nått grenen under honom. Men äventyret slutade i ett brak rakt ner i de gamla äpplen som ligger kvar.
Min keps, kan du hämta den?
Efter någon timme kallar jag in mina små troll då jag tyckte det var dags för frukost. In dundrar dessa två varelser. Men tro inte att rå fisk passade "Flintstone" denna morgon.
Efter att ha steppat på mina fötter samt ylat då jag står och gör en macka åt mig insåg jag att det var ostsmörgås skuren i småbitar som det skulle vara.
Så länge han inte vill ha svart kaffe och en cigarett till frukost så är det okej för mig!

Maaaatteeeeee!!! Häääär ääääär jaaaaaag!!
Däckade på sängen gjorde han såklart, snarkande och sprattlande i drömmarnas värld. Plötsligt sätter han sig rakt upp, riktigt groggy, öppnar inte ens ögonen. Sitter väl så ett par minuter innan han sakterliga ramlar ihop i en hög och gottar ner sig likt Sir Väs i vaggan på julafton.
Gulliga lilla troll!
 Svinto, en entertainer av rang.. vad skall det bli av honom när han blir stor? Fyller ju 6 månader idag... 
Mmm..jag har klippt luggen själv, frågor på det?


Nattligt samtal

Samtal på natten mellan en lördag och söndag kan vara ganska så stränga då man oftast blir väckt av någon vän som är på pickalurven. Men i natt var det världens underbaraste unge som ringde från SF. Då blir jag ju glad. Har inte pratat med honom på väldigt länge (två veckor..) Oftast då han ringer ligger han med feber och har tråkigt, då funkar det att ringa mig då han somnar så lätt.. Vet inte hur jag skall tolka det riktigt? Hmm..?! Plötsligt säger han, "Anna, när jag pratar med dig vill jag börja gråta.." Jag tänker, oj oj, jag har förstört detta oskyldiga lilla barn också.. Han fortsätter "jag saknar dig såååå mycket och vill bara krama dig!!"
GULLIGA GULLIGA Seth!!

Det visar sig att han varit halvsjuk i en vecka nu men ändå gått till skolan då det var viktiga grejer där.. Vaddå undrar jag. Jo, de bygger en bil. Eller klassen skall bygga två för att sedan ha lådbilsrace mot de andra klasserna. Och då det är han som bygger så vill han bli klar. Haha.. han var så smart och hade sagt på rasten innan de skulle bli två grupper att "alla som inte vill bygga kan vara med mig" så han har en grupp med bara tjejer och två killar som inga vill bygga. Smart tyckte han då kunde han bygga allt själv. Dock var han upprörd av en kommentar från en tjej i gruppen som plötsligt "vaknat till liv" och sagt, Jag kan måla bilen röd. Röd?? Anna, du måste fatta, hon kan ju inte bara komma nu och tro att hon skall bestämma färg på min bil! Så han hade sagt till henne att hon skulle göra något annat, för måla det kunde han göra själv. Och den skall vara blå! Varpå hon hade sagt att "alla skall ju hjälpa till" och fick då till svar; "Du hjälper till om du sätter dig på stolen där borta och låter mig bygga klart" När jag frågade om det var han som skulle köra den också så svarade han lite drygt "Jaaa, det fattar du väl, de andra får köra när tävlingen är slut"

Där låg jag och skrattade högt klockan tre på natten.