måndag 14 november 2011

Totalt ointressant och irrelevant inlägg

Precis som rubriken lyder så är detta av noll intresse för andra att läsa.. Det är bara jag som började fundera lite idag då jag satt i bilen på vad och var jag hade varit nu om jag inte träffat Hampus.
Tankarna kom då de gör en hel del reklam på radion om diverse dejting sajter..
Började skratta högt för mig själv då det ena galna minnet efter det andra poppade upp.
Oh my, oh my.. Jag är glad att jag lever idag...hahahahaaa.. Tja, nu så här många år efter så kan jag faktiskt skratta åt det, men jag är glad att jag inte är i singelträsket idag..huuu..tror klimatet blivit värre faktiskt.

Jag kan på sätt och vis sakna alla de galna mail från desperata män där ute.. oj, oj.. Minns när jag hade högläsning vid lunch för mina dåvarande kollegor (killar) och jag tror vi alla skrattade så tårarna sprutade.
Tror de flesta smeknamnen kom till där på jobbet för att de skulle hålla i sär dem alla..
Allt ifrån "Snömannen" till "Gulaschen"..

I ett mail fick jag redogjort att han hade skaffat konvektorelement så det var varmt inne på vintern, han hade tvättmaskin i badrummet så man slapp gå ner i tvättstugan..
En annan beskrev om varför det tagit slut med hans ex.. hon var bl.a slarvig och lät smutstvätten ligga på golvet, men det var mellan 91-95 sen hade han en annan mellan 95-97 men hon var inte hemma så mycket..
Och en tredje ville helt sonika ha någon vid sidan av ett (enligt honom) dåligt äktenskap..

Ganska tragiska människor det finns..och ensamma...

Fast de förgyllde ju mina singelhöstar då jag satt fastlimmad vid datorn på kvällarna.. Svarade på några mail, addade på MSN..chatta lite..blockerade..Analyserade bilder med min "partner in crime" bästaste N i Sthlm.
Hon och jag träffades via en singel sajt då vi avlöste varandra i toppen på någon slags charmtopp som baserades på medlemmars röster. Nu är varken hon eller jag lagda åt andra hållet, men det är humor att vi lärde känna varann via Spraydate :)

Ett par knas-dejter hann jag med där jag fick plocka fram skådespelerskan i mig för att ta mig därifrån..
(Jag tror en gammal vän till mig knäcker sig då hon läser "mjölk"..haha.. fy fan vilken tönt han var!)

Givetvis har det inte bara varit idioter och knas. Jag har även haft förmånen att hitta underbara vänner som jag vet kommer finnas där för resten av livet, ni vet vilka ni är!

Men jag kan inte sluta undra vad som hänt alla dessa "nick-names" under de fem år som nu gått sedan jag lämnade "nätträsket"? Nån som vet? :)

Ja, och så en sak till.. Vad hände med Pearl Jam? Måste rota fram mina gamla cd's.. ruggigt bra! :)