söndag 15 december 2013

Vart tar tiden vägen...??!

Söndag seneftermiddag, tredje Advent, bara sådär huxflux..Vart tar tiden vägen..??
Hela helgen har liksom bara rullat på med en hel massa inbokade 'to dos' vilket jag inte brukar ha för vana att göra. Boka upp mig alltså, på helgen. 
Förr var det alltid lördagar kl 10 som var helig, men nu är det inte så längre och därför brukar helgerna vara lugna och behagliga..nästan tråkiga..
Men denna var alltså raka motsatsen. Kul. Ombyte förnöjer..
Luciakvällen spenderade jag ett par timmar på Karateklubben där jag, som varje fredag, är med på ett pass CrossFight. Brukar jämföra det med CrossFit fast med sparkar och slag. Jättekul.
Denna gång var det även 'glädjande' att se ännu en från CF världen knappt uthärda passet samt ett riktigt CF-proffs svettas som en gris samt i princip vara död när 1h 20 min var över.. 
Rekommenderar detta starkt till alla som kör CrossFit, ett riktigt kanonkomplement!
Lördagen var det så dags för Varberg att inviga sin egna CrossFit Box. 
Fantastiskt jobbat av denna genuint intresserade tjej som gjort det möjligt för Varbergare (och andra) att ändra livsstil / må bättre / göra något kul på fritiden. Även lite roligt att se att alla tröjor jag hjälpt till att ta fram passade perfekt på de coacher som ska jobba där. 
Det måste vara underbart att få vara den som att från en idé slutligen få stå där och hälsa folk välkomna. Ett jämt flöde av besökare, en blandning mellan allt ifrån bekanta och nyfikna till träningsfreaks och atleter från grannboxar.
Önskar dig lycka ill A!
www.crossfitvarberg.se

Och så idag..vaknade sent, för att vara jag, möts av ett kaos i köket när jag väl kommit ner för trappan för att brygga mitt kaffe.. Katterna hade sprätt runt allt i mitt lilla 'tomtelandskap' så det var jord, barr och torv på bord och matta.. Sådär kul att börja med att städa..en söndagsmorgon..innan kaffe..men det var en sådan start jag fick idag..Har lullat runt som en Zombie hela dagen.. 
Blahh vad jag avskyr att vara så ineffektiv..och så måndag imorgon...
Har även helt missat att det är idag jag brukar vara ute vid Toften för att välja/såga ner min egen gran..har alltså brutit en tradition bara sådär..skit!

Så..nu väntar jag bara på att det ska säga WROOOWFFF i tomtelandet..fick tänt tre ljus trots att skogen genomgått en brutal förödelse och att grisen håller på att gå ner sig i mossen, men fram till dess passar jag på att gilla mysfaktorn av att ha ljusen tända här på bordet.

Ha en fin kväll såhär tredje advent!

Helgens överraskning:
Katterna får present av personen som ska bo över. 
De blev verkligen happy och mätta (och jag förvånad)

Lördagens middagsdryck:
Till min fetaostövertäckta kyckling med en mathavre/bönsallad och ärtpuré 
serverade denna CrazyCat Lady en vällagrad Moët. 
Varför? Gammal Båstad-tjej ;) 
Okej..den tog plats i kylen samt att jag varit för lat för att vara inom systemet och så fanns det
en hel del händelser som verkligen var värda att 'fira'.