måndag 15 augusti 2011

Den ene må vara halt och den andre blind...

..men jag tror att de är ganska nöjda med livet ändå eftersom det har en omtänksam matte som packar in dem i goa filtar när hon hämtat in dem,  totalt genomblöta, från hagen!


Okej.. halt och blind kanske låter hårt..men lite sanning är det.. Kanel har en liten blödning vänster fram och markerar i trav. Maestro har en inflammation i högra ögat som gör att han är svullen och ser ut som en boxare nästan. Men så otroligt snäll han är då jag är där och spolar rent och klämmer in gul salva.

Maaasoooo efter sju ronder
Och en sak till..Hur skall jag tolka det när Frasse kommer hem med grodor till mig..?? Eller om de är till mig det vet jag ju inte, men jag anar.. Äckliga är dem, och jag tänker INTE pussa dem! Jag har min prins, även om han inte är här fysiskt just nu, (eller jag där..) men jag har honom i alla fall. Och Frasse skall akta sig! Tror att han kommer ledsna ganska snabbt på att inte vara ensam herre i huset om det skulle ske mer frekvent än vad det gör nu. Ärligt talat så tror jag att Frasse är på väg mot en praktikplats på "Alzheimer-light-hemmet-för-cats"...
Hur tänker du nu Frasse?