fredag 11 november 2011

Heldag med arbetskompisarna

Härligt gäng vi är!

Lång dag med viktiga saker som skulle gås igenom, men då vi har lyckan att ha en chef med lika mycket humor (ja kanske mer..) som vi har så blir sådana här sammankomster inte så värst tunga. Thank god för det! Dagen avslutades med en gemensam middag på en sports-bar intill jobbet, dessvärre så var vi många som skulle iväg ganska så tidigt så det blev inget mer än vatten och cola i de glasen. Men jag vet att det var ett par stycken som vandrade vidare med bra många Ppm i blodet..(har sett en filmsnutt på FB.. :) )

Riktig humor när maten kom in.. Vi var många och satt trångt, mycket trångt och tallrikarna var större än normalt, min var en djupare variant så den tog plats både på bredden och höjden.
På bordet fanns även korgar med kryddor och ketchup, stora krukor med bestick och servetter, korgar med popcornrester, glas med dryck och ja.. stora ölsejdlar som de stora killarna beställde in.

Så skulle vi börja käka..då blev det problem.. haha. .fanns liksom inte utrymme till att skära maten på tallriken. Då kom min bordsgranne på den geniala idén.."Vi äter i skift" "Skär du, så tuggar jag under tiden, så byter vi sen"
HAHA..det funkade bra tills vi blev distraherade av en annan kollegas very sloooooooow way to eat..
Det skådespelet var humor av rang! :)

Nu sitter jag med fötterna i varmt fotbad, glögg i koppen och Idol på tv.
Härligt att veta att jag inte kommer vara tung i huvudet imorgon!