söndag 26 juni 2011

söndag -sköna söndag (?)

Oj oj.. dagarna bara rusar iväg..var ju inte längesedan det var torsdag eftermiddag och jag kom hem från midsommarfirande på jobbet, och så nu..söndag och jobbedag imorgon. Tja, det är ju lika för alla så jag skall egentligen inte klaga :)

Vaknade pigg och utvilad kl 06 imorse. Väl uppe insåg jag att det skulle bli en fantastisk dag idag! Fodrade hästarna, hem och fodrade mina katter. Själv satte jag mig i solen på framsidan av huset med kaffe, mackor med de sista jordgubbarna på som jag skivat samt började läsa en ny bok som jag skaffade igår. Kråkflickan.
Av de första kapitlen att döma så verkar den riktigt bra så den kommer jag nog läsa ut ganska snabbt.

Lilla Gymman på väg mot nya äventyr :)
Skall hänga upp en maskin tvätt nu och göra mig iordning för att åka och skaffa betfor på Granngården. Måste få i hästarna mer salt plus att jag skall kontakta min "höbonde" och höra om han kan köra hit en bal med hösilage, för det som jag ger mina hästar nu är lika med piss.. Hade de varit får eller kossor så hade jag inte gnällt, men de behöver hö anpassat till häst. Suck, många saker jag hänger upp mig på nu..men jag har dem nära i alla fall och det är ett plus.

Tjingeling!