torsdag 6 oktober 2011

Idag fick jag äntligen se henne

Jag har världens finaste systerdotter!
Och begåvad är hon också då vi Skypade idag, dagens ungdom liksom :)

Hon har Sarahs potatisnäsa, Sarahs långa "kissefingrar" och så "tappen".
Massor av svart hår, nästan i en Hitlerfrilla, men jag tror inte det finns någon koppling där..
Långa små tår som spretade åt alla håll.
Och så har hon humorn!

Lilla Daliah käkade när jag och Sarah började snacka, sen låg hon i knäet och sov..trodde Sarah..men nej nej..hon ligger och kisar med sina mandelformade ögon, sticker fram tungan mot mig och ler det största leende som man nog kan klara av i den åldern.. och så höll hon på.. Räckte ut tungan, fort tillbaka in och ett jätteleende.. Sen skrynklade hon ihop hela ansiktet och sket nog, för hon såg ruskigt nöjd ut efteråt.

Efter regn kommer sol..eller?

Så brukar det ju heta, men idag tycker jag nog att väderguden slog på stort.
Först full jäkla storm så att jag fick ha tegelstenar i fickorna för att inte flyga iväg, sen ett sånt där regn som kommer sådär från sidan och inte uppifrån som det borde.

Roligast i detta skede var en ylande Frasse vid ytterdörren..Jag trodde allt att han tappat det helt. En katt vill INTE gå ut en sån här dag. Men visst, jag öppnade..vill tillägga att det var sjuk motvind så det var ganska trögt att öppna dörren.. Han rusar ut, sätter sig på närmsta gräsplätt och lägger världens längsta kiss..för att sedan raskt jogga in igen. Nu har han blivit lantkatt på riktigt!

Ja, tillbaka till min väderrapport.. Ett sjuhelsikes oväder..Och så plötsligt blir allt stilla och tyst, och bakom mig kan jag skåda detta fenomen.. Underbart!
Tycker vi skriver om talesättet till; "Efter regn & storm kommer rikedom & lycka" eller hur?
Hoppas hoppas!!