söndag 8 januari 2012

Årets första GODA gärning!

Ja tänk vad jag hjälpte till med härifrån Sverige, att se till att en pedofil åkte fast i San Francisco!
Fast det visste jag inte då, men nu vet jag.
Fy fan alltså, vilka människor det finns, och nej det behöver inte vara lönnfeta gubbar i övre medelåldern som har denna sjuka "läggning". Dödsstraff är för lindrigt!

Seth var lite dålig på nyårsafton när jag satt och pratade med honom..han somnar och börjar feberyra om att inte vilja duscha. Jag sa att klart han inte behövde det, då det var morgon där och han sjuk.. Så kom det igen, och igen, detta tjat om att inte duscha. Varpå jag blev lite nyfiken på varför och frågade om de var dumma mot honom i skolan.. Nej, inte skolan, fotbollen fick jag till svar.. Då fick jag skärpa rösten lite så pojken vaknade till. Är killarna i laget elaka? (Han spelar med 13-åringarna och är själv ganska liten 11-åring..) Nej inte laget, Joshua! Vem är Joshua? undrar jag.. En reservtränare...han duschar med oss och "skakar willy" han är så äcklig..och så tar han kort.. för laget säger han...
Men Anna, säg inget till Hampus han blir så arg..

Såklart jag sa detta till Hampus, som ville åka och slå ihjäl tränarn på en gång.. Vilket jag inte tyckte var någon bra idé.. Men nyårsdag åkte Hampus och hans kusin Adam hem till ordinarie tränarn' på morgonen, som blev chockad såklart..inte av H & A utan av infot. Så de ringde hem Joshua till tränaren som låtsades att de skulle gå igenom något med föreningen..och han kom..
Efter lite small talk så konfronterade H honom, och såklart så förnekade J allt och sa att pojkarna ljuger..jada jada..
Och H kunde inte tygla sitt humör utan gav J en rak höger så han blev tyst ("sälen" kan fortfarande :) )
Tränaren ringde polisen som kom ganska omgående och hämtade denna kille.. Nu sitter han rejält häktad!
Vid genomgång av killens datorer hittade de över 4000 bilder och filmer med barnpornografi..åldrar från spädbarn(!!) och uppåt, och utredning pågår för att härleda om han spridit, vart han fått allt ifrån, om han producerat själv et.c et.c.

Efter att polisen förhört samtliga pojkar i laget, har ju alla berättat samma sak, men ingen vågat säga någonting till någon vuxen för de varit rädda att inte få spela mer fotboll alt. inte bli tagna på allvar..
Thank god att Seth är så vaken och frågar när han tycker något är konstigt..

Detta var alltså en extratränare för ett P-13 lag, en juste kille som är ca 26 år, såg bra ut och var rolig!
(OBS: ingen av pojkarna har blivit utsatta för övergrepp i laget)

Världens bästa Seth!