fredag 29 november 2013

Fredagsmys i min värld..

Vi har alla olika syn på vad som är fredagsmys och inte..och jag är rätt nöjd med mitt. 
Ja, med hela dagen faktiskt. Har väl varit med om alltifrån att (ännu en gång) visa leg på systemet till pratglada däckbytare i Tvååker och ett brutalt svettigt CrossFight pass.

Sitter nu med ett glas vin och andas..proppmätt..fick äntligen tag på lever som jag varit sjukt sugen på hela veckan..vilket har resulterat i att jag inte lagat middag eftersom jag haft cravings på just detta och inte velat ha något annat. Men ikväll så! :)
Har även lyckats hinna fixa krans till dörren och min adventsljusstake så nog har jag varit produktiv efter träningen.. (Funderar på varför jag plötsligt har tid och ork..?)
Damn så tufft det är för en novis som jag med detta pass på Karateklubben..fast kul är det!
Hoppas dock att jag inte får så mycket träningsvärk tills imorgon..ser ju så där ut att gå runt på Svenska Mässan och se ut som jag skitit på mig.. 
Oavsett så blir det nog kul..vet egentligen inte vad som sker..men en mässa är ju en mässa..och så ska jag möta upp ett par vänner där. 
Och efter det.. Lutfiskpremiär hos mamma. 
Morgondagen verkar kunna bli en bra dag!
Ett helt ok vin, som även finns i box.. Guld!

Morgoninlägg i all välmening..

Ordbajseri denna fredagsmorgon när jag ändå sitter i halvmörker med en balja kaffe, har ont i ett knä (pratade nog för mycket i telefon igår kväll..) och följer grannens plöjande av åkern precis utanför..fram och tillbaka..fram och tillbaka..fram och tillbaka..Ett så enformigt jobb, men tvunget.

Enformigt jobb är något jag inte har. Trivs som fisken i vattnet med detta.
'Stressvirveln' har lagt sig, huvudvärken släppt, slipper hysterisk chef som ringer helahela tiden för att checka av mina kundavslut. Pengar in..
Fick ett SMS av min 'coach' (kollega i mina ögon..) igår där hon bla. skriver;
"Henrik (VDn) berättade att ni hade ett bra möte, han lovordade dig och tycker du gör ett toppenjobb. Han tror verkligen på dig och vill satsa!"

Känns kul att läsa, även om jag inte upplevde mötet så (han var över en timme sen, vi pratade MMA, bygga egen CF-box hemma, han åt kanelbulle, vi drack pissigt kaffe och sen hade han bråttom iväg..
Men vi uppfattar alla allting olika. Det blir väl så när man lever, som vi alla gör, i en illusion.

Solen håller på att gå upp..Rosa himmel..Härligt! 
Dagen kommer bli awesome på många sätt även om den började med en halvdöd mus i hallen.. Svinto verkar ha svårt att fatta det där med skillnaden på 'morgonmys' och 'morgonmus'..eller så är det för att han är kille och tycker det är lika samma..vad vet jag..? 

Ha en grejtans dag alla, och ja..denna var något av det första jag såg på Facebook idag, tänk att den helt random uppstod genom en bekant.. 
Well, vad ska jag säga..? Bullseye!

Ja..just det..!

Dagens tips;
Glöm inte brallorna även om du bara skall sitta i ett telefonmöte.. Kalle Anka passar i Ankeborg!
Just sayin' 

Tjo!