söndag 14 augusti 2011

Wiihooo..back on track..eller?

Det kommer jag känna imorgon, antingen så har skadan i vaden gått upp eller så har jag bara grymma träningsvärken. Varför kan man undra..? Jo, jag har varit ute och sprungit idag! Tanken var bara en PW i solen, men jag hade sånt spring i benen så jag var tvungen att öka tempot och börja jogga. Så underbart skönt, är alldeles för längesen nu som jag fick lov att anstränga vaden på det sättet och tack gode gud att jag inte amputerade den då jag hade som allra ondast.

Kan också passa på att pusha för appen "RunKeeper", riktigt bra skit!

Slår endast ihjäl tiden..

Söndag, snart lunchtid och jag brukar vara vrålhungrig så här dags, men i och med att det är söndag så blev det aningen senare frukost innan stallet och en liten "andra frukost" när jag väl kom hem därifrån.
Måste skärpa till mig nu vad det gäller kosthållningen, funkar inte att vara så slarvig som jag blivit och varit den senaste månaden. (Kul att jag skriver det samtidigt som jag tuggar i mig choklad som blivit över från igår..HAHA..sååå mycket jag liksom!)
Nej, fram med diciplinen och ordentliga matrutiner! Kanske borde skriva in mig på något typ gym också..? 
Gym??!! Hur tänkte jag nu?
Nej, kanske lite overkill för min del, det får räcka med promenader, jogging och hästarna mycket mer hinner jag inte med i veckorna..jag menar, jag jobbar ju också :)
Imorgon är det vecka två som startar efter semestern. Denna vecka som varit rusade ju iväg..wrooom..och skall det fortsätta med samma fart så är det snart dags att leta fram adventstjärnorna :)

Var inne på kontoret i fredags och blev ännu en gång övertygad om vilket härligt gäng jag jobbar med och vilket kul jobb jag har. Tänk om alla vore lika lyckligt lottade vad det gäller den biten.

Men jag reflekterade bl.a. över en fråga som jag fick.. "Det är en hel del som har svårt att förstå sig på dig va?" samt att jag emellanåt blev tvungen att tala om att jag var ironisk. Ja, både innan och efter i samtalet.

Tror ingen blir vidare förvånad då jag anser Magnus Betnér vara en av de absolut bästa vi har i "komikerväg" .
Okej, jag vet att jag kan vara svår att läsa av om jag är allvarlig eller inte..det är sällan jag knäcker mig om det inte är något sjukt roligt (enligt mig då..) som jag skall kontra med, men visst det händer.. Upplevs av vissa som att jag är hård. Jag skulle hellre kalla det rak och ärlig.
Visst jag kanske borde ändra mig lite men då är ju jag inte jag längre och då blir det jobbigt..oj oj..tänk dig in i händelsen då jag, världens mest förvirrade och ostrukturerade plötsligt inte visste vem jag var.. Oj oj, herre jösses vilken katastrof. Hade väl slutat med att jag fått gå tillbaka till att jobba i växeln på "Senildepartementet" i Övertorneå, och det vill jag ju inte..kallt där!
Sen så har jag lovat en vän att aldrig bli frisk för att jag citat "är så underbart jävla sjuk i huvudet" och då det är en som arbetar i mörkblå overall (kanske inte riktigt en overall,men nästan..), har ca 12kg runt midjan och en best i koppel så är det nog säkrast för mig att hålla det jag lovat. (nej, det är inte en överviktig bonde med en galen tjur i kedja)


Som du märker så har jag tråkigt vilket resulterar i noll humor när jag skriver samt att det blir ett långt inlägg. Funderar på att ta mig en tur ut i skogen..vilken har jag ingen aning om..för att gå på svampjakt. Märkligt det där..älskar att leta och plocka skogens guld, men hatar att rensa och jag äter dem om jag blir tvungen. Lika märkligt är det att det enda som jag verkligen saknar från den lilla "håla" jag vuxit upp och bott i princip hela mitt liv är alla mina kantarellställen! Hoppas någon annan hittar dem och förvaltar dem väl.