söndag 27 november 2011

Lite tips nu i juletider..

Har Du inte testat årets glögg från Blossa, så gör det! Jag tjuvstartade redan vid Allhelgona helgen, och den blev snabbt en favorit. Smakar glögg (såklart) men inte sötsliskigt, sen kommer en svag eftersmak av kaffe. Riktigt bra! Passa på testa, och bunkra sedan till jul.
För nionde året i rad släpper BLOSSA sin årgångsglögg och i år smaksätts den med kaffe rostat av Arabicabönor från El Salvador. Flaskan pryds av koordinaterna från Finca Las Delicias, det plantage där kaffebönorna har odlats.
Ett annat tips är en ny mjukost från Kavli. Ädelost och päron! Vilket geni som tagit fram den kombinationen.
De som gillar ostbricka har troligtvis lagt en päronskiva på ädelosten, gorgonzolan eller liknande..och som allt som oftast trillar av, om man inte trycker fast den i osten/håller den med fingret..
Nu har Du allt i ett.
Bara att klämma ut en klick och bre ut..
Fantastisk produkt, och kanon på pepparkakorna!

Ädelost päron på tillfälligt besök.
Av vällagrad grönmögelost och förstklassig hårdost tillverkas den klassiska ädelosten.
Till den har vi lagt till smakrika Williamspäron som ger osten en angenäm sötma.

Glad första advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar