onsdag 20 juli 2011

Underskatta aldrig en hemlagad coleslaw, kryddig korv och en kall öl

Fu bubblan så gott det är dagar som denna!
Gjorde min egenkomponerade coleslaw igår. Så nu har den stått och gottat till sig. *mmmmmm*

Annas Coleslaw

Ingredienser:Vitkål
Morötter
Ananas
Majonäs

Crème Fraîche
Äppelcider vinäger
Socker
Salt
Svartpeppar


Använd osthyvel för att få kålen tunn och strimlad. Riv morötterna. Tärna ananasen. Blanda om. Klicka i majonäs och häll i en burk crème Fraîche samt en skvätt vinäger. Sockra lite. Salta och peppra efter tycke och smak. Låt stå och dra till sig, minst ett par timmar innan servering. Buon Apetit!

Till detta stekte jag en av alla de kryddiga korvar som man kan hitta i korvhyllan i mataffären.
Verkligen enkelt, mättande och gott. Givetvis serveras det med en kall öl. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar